Тропане от предна дясна страна при отнемане на газта
- krasimir_gti
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тропане от предна дясна страна при отнемане на газта
Мартине при Бони има вси4ко и ако иска6 6е ти дам номера му да го пита6 за цена
- martin_072
- Автомобил: Seat Ibiza GLXI Audi A4
- Двигател: 1.8 ABS 1.8t
- Контакти:
Колеги тропането се оказа от изпаднал болт на големия тампон на носача!
Сега обаче взе да тропа нещо друго при тръгване завиване и при подаване на газ,почти всеки път при тръгване 1 в момента които сменя истропва,тропането е се едно нещо се къса много гадно пукане големия тампон е видимо здрав няма скъсване както левия така и десния,сменена биалетка,шарнир малкия тампон е здрав,единствено не съм сменял кормилния накрайник откачих го от шенкела за проба не е много твърд,има една дупчица на в маншона и първоначално помислих че е влязла вода и чукането идва от там но не знам остана единствено тампона на макферсона с големия тампон съм и мисля че е заминал но не знам как точно да го пробвам Тук съм направил клип как пускам колата от крик и тампона изпъква на горе + тва е доста напукан..Помагайте Колеги
Сега обаче взе да тропа нещо друго при тръгване завиване и при подаване на газ,почти всеки път при тръгване 1 в момента които сменя истропва,тропането е се едно нещо се къса много гадно пукане големия тампон е видимо здрав няма скъсване както левия така и десния,сменена биалетка,шарнир малкия тампон е здрав,единствено не съм сменял кормилния накрайник откачих го от шенкела за проба не е много твърд,има една дупчица на в маншона и първоначално помислих че е влязла вода и чукането идва от там но не знам остана единствено тампона на макферсона с големия тампон съм и мисля че е заминал но не знам как точно да го пробвам Тук съм направил клип как пускам колата от крик и тампона изпъква на горе + тва е доста напукан..Помагайте Колеги

- TodorNikolov
- Автомобил:
- Двигател:
http://dox.bg/files/dw?a=341e64eae6 това е и моя шум от към предна дясна страна вътре в колата се чува едвам едвам но на вън трака много .. като вкарам на задна предавка и се увеличава , чува се рядко като съм спрял , като върна газта се чува супер лекичко и после като убия малко скоростта и започва пак ...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”