Bora 99г. 2.0 AQY - Голям разход на бензин
- Ango11
- Автомобил: Golf MK4
- Двигател: 2.0 115HP 4Motion AZJ
Re: Bora 99г. 2.0 AQY - Голям разход на бензин
Колега, ясни са тези неща, дай да не превръщаме темата в безмислен чат. На лични за чат 

- Иван.Донев
- Автомобил: vw bora
- Двигател: AQY 1999г
Последно към " pe6kata" се обръщам...Колега как карам как не карам, аз не съм от тия дето в града карат само на ръчка и после да се оплакват, че много горяла. Щом не съм и сложил газ , значи мога да й плащам горивото, пак повтарям имам я от 5 зими , и на -5 и на -15 съм я карал, но така никога не ми правила разход, нито ми е воняла така...да смея да кажа, че познавам колата си когато нещо не е наред с нея разбирам . Смея да кажа, че много добре поддържана, всичко се сменя на време , включително и маслото, което толкова много колегата от Лом го тревожи, че гори ......е не гори и не съм го писал като проблем....явно някои хора въобще не четат какво пиша ! Толкова абсурдни коментари се начетох, че няма думи....да ми сравняваш джип с лека кола разход ( без значение каквъв) Имам чувството, че тука има хора, дето няма какво да напишат , просто трябва да напишат нещо !! Благодаря все пак, за отзовалите се хора с адекватни мнения по въпроса ! Проблема днес сам си го открих и сам си го оправих !! Благодаря още веднъж , дано няма засегнати ама като взема да чета на определени хора коментарите...по-добре да си останем с добрият тон !! Ако не беше, кой знае какъв проблема и веднага се беше хванал от диагностиката нямаше да ви занимавам с глупости...Айде със здраве да си карате колите и безаварийно !!
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Сподели какъв е бил поне проблема?
-
- Автомобил: WV BORA
- Двигател:
Колега абсолютно със същия двигател съм и същия проблем преди година,решението смяна на втори сервиз уж с доста добра диагностика първия но пълна нула,в втория сервиз на диагностиката хванаха грешка ламбда сонда,след смяна тоя разход е минало вече.Но сподели щом си го оправил от къде е било
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”