Добавка за масло?
- peachbaby
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добавка за масло?
колеги,и аз съм за маслени сегменти.мотора ми е aft.ясно е че ще се купуват но не знам от каде освен в порше изток мога да си взема истински сегменти.все пак се отваря мотор,а това не е евтино.затова не ми се рискува с менте марки и магазини.ако някой даде съвет за марка и магазин ще съм му благодарен.чул съм хубави думи за склада на силстен в лозен,но искам съвет и от вас. 

Препоръчайте ДОБАВКА за масло?
Здравейте!
Препоръчайте добавка за масло за обиране на "хлабини" и разбира се за по-плавна работа да двигателя?
Ако има запознати с такива добавки, моля споделете вашия опит, че до сега не съм ползвал подобно нещо и имам желание да опитам.
Благодаря на отзовалите се!
Препоръчайте добавка за масло за обиране на "хлабини" и разбира се за по-плавна работа да двигателя?
Ако има запознати с такива добавки, моля споделете вашия опит, че до сега не съм ползвал подобно нещо и имам желание да опитам.
Благодаря на отзовалите се!
-
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Re: Препоръчайте ДОБАВКА за масло?
Колега добавките са нещо със недоказан ефект, въпреки че съм ползвал в 1.9 TDI AGR и не съм имал никакви проблеми, напротив двигателя е перфектен на 320000 по километраж и 14 години възраст на колата. Слагал съм добавки, защото татко ми ги купува (аз няма да дам пари за добавки), УМ и Хадо, както и Ресурс в скоростите - заедно с евтино масло Манол - никакви проблеми за 120 хил. км. Пробвай според мен Хадото, по-скъпо е, но ако се пазариш намаляват малко от цената.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Koи хлабини искаш да обереш?
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Която ти харесва най-много на външен вид, така и така ще хвърлиш едни пари на вятъра.
Добавка може да има смисъл най-вече против замръзване през зимата. Другото е въпрос на самовнушение. Тия дето обират "хлабините" доколкото знам са специалитет на автотърговците - след нея двигателя може и да отиде на кино, но за демонстрация ще е тих и "стегнат".
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”