В качеството на накладките не мога да гарантирам. Лично отворих кутията върху самите накладки си пише Delphi. Че не са прецедент в спирачната система не са но не са набивани в някакъв гараж с нитове.
А дали са мете не мога да твърдя.
LiRiX написа:Колега покрай малко по-агресивно с повече натискане на спирачки... ще се махне тази ръждичка.
Предполагам използваш често моторна спирачка и не ти се налага да ползваш спирачки.
Бях със стари дискове и нови накладки. Твоя ръб като го гледам не ми изглежда фрапантен и има леб в него
Да точно така използвам повече моторна спирачка не съм фен на агресивното спиране или агресивното каране.
Дори извън града не ползвам спирачки почти никъде освен за нещо аварийно или при тотално спиране.
А от тези 800 км. 700 са извън града.
А за дисковете пак казвам на снимката изглеждата все едно имат огромен ръб като бяхме свалили апаратите изрично ги питах и ме убедиха, че има още хляб в тях и няма нужда за момента от смяната им.
Мисля малко да обиколя и да спирам само на твърда спирачка. Ако продължава да е същото състояние тогава нещата отиват към нови дискове.