Golf 5 - проблем със закачане на кора на врата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 5 - проблем със закачане на кора на врата
Здравейте, наложи ми се да сваля кората на задната дясна врата и сега не мога да я закача обратно. Щипките са здрави, но не мога да напасна кората отгоре където трябва да влезе в един канал и плътно до прозореца. Има ли някакъв чалъм?
-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Re: Golf 5 - проблем със закачане на кора на врата
Имааааааааааааааа.Първо се вкарва точно тази горна част от вътрешната страна на стъклото и после се напасват да влязат щипките в отворите. 
Те ти и видео тук около 5.30 минута от клипа :https://www.youtube.com/watch?v=f3dpFzU7hwc
И да не забравиш да се почерпиш след успешната интервенция

Те ти и видео тук около 5.30 минута от клипа :https://www.youtube.com/watch?v=f3dpFzU7hwc
И да не забравиш да се почерпиш след успешната интервенция

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Тук ще си позволя да дам пример (надявам се полезен) за всички колеги по
на
(и не само) как се търси видеоклип в
Пише се how to remove .......... vw golf 4(т.е. как да ремонтираме ..... vw golf 4).На мястото на многоточието се пише английското наименование на съответния възел(агрегат или част)от ремонта на който се интересуваме.В случая на колегата точното е - how to remove back door vw golf 5 ,т.е. как да ремонтираме задната врата на голф 5.Надявам се да съм полезен на всички колеги знаещи много или малко(като мен) "ингилизки".А

www.youtube.com
Пише се how to remove .......... vw golf 4(т.е. как да ремонтираме ..... vw golf 4).На мястото на многоточието се пише английското наименование на съответния възел(агрегат или част)от ремонта на който се интересуваме.В случая на колегата точното е - how to remove back door vw golf 5 ,т.е. как да ремонтираме задната врата на голф 5.Надявам се да съм полезен на всички колеги знаещи много или малко(като мен) "ингилизки".А

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за линка към видеото. Но в него кората излиза директно с канал в който трябва да вкарам кората при мен. Не зная защо този канал остава хванат във вратата когато сваля кората. Проблема е точното поставяне на вратата в канала. Каналите дори са два и е много трудно да се уцелят точно. Опитах да извадя този пластмасов канала от вратата, но е хванат много здраво и не мога до го измъкна. Ако има други предложения пишете.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”