Преди няколко дни се връщах от дълго пътуване и като се върнах в града минах през огромна локва с около 30км/ч. След около 5 минути някъде на път за вкъщи, спрях на един светофар. Когато тръгнах колата нямаше мощност, цялата започна да вибрира, да се тресе и при вдигане на обороти се чуваше звук наподобяващ ръмжене, което всякаш идваше от гърнето. Прибрах се и на другия ден се качих, запалих я и се на празен ход се чуваше едно тропане, което май се чуваше от изпускателната система. След това тръгнах и малко обикалях с надеждата, че ще се ,,продуха".Оправи се малко, но при високите обороти (2000+) пак се чуваше това ръмжене и колата е някак си спъната. След това на другия ден тропането на празен ход се махна и ръмженето при ускорение се махна малко. Вчера бях спрял за малко и на празен ход подавах газ и към 3500 оборота някъде се чуваше едно пукане и се чуваше по изпускателната система. Днес отново заваля лек дъжд и карах малко. Карах към вкъщи, за да обядвам и съоветно колата беше в покой около 30-40мин. След това се качих, запалих и пак се чуваше тропането на празен ход. Съответно ръмженето при движение и ускорение отново се усили...

Днес се обадих на майстора ми и му обесних случая.. Той каза, че не е в града и имал много коли за правене и ми каза в петък да отида и да я погледне.Предполага, че може нещо да се е откачило.. Та затова се обръщам към вас... Благодаря предварително