зна4и колата м/у 2000 и 3000 оборота прекасва после сякаш се изчиства. мотора 1,8 моно абс
възможно ли да е от кабелите или от дюзата защото още не съм ги проверил, свещите ги смених
г3 прекасва
-
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: г3 прекасва
stanisalvsin написа:зна4и колата м/у 2000 и 3000 оборота прекасва после сякаш се изчиства. мотора 1,8 моно абс
възможно ли да е от кабелите или от дюзата защото още не съм ги проверил, свещите ги смених
Отиди някъде на пълен мрак, отвори капака и форсирай колата като наблюдаваш запалителните кабели

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте. аз съм също с 1.8 абс мотор .... колата е с газова уредба и рядко я карах на бензин..поради което ми се беше запушила дюзата..отидох да ми я отпушат после си купих една добавка LIQY MOLLY или нещо подобно цялата я изсипах на пълен резервоар и докато не го изхабих не съм влючвал на газ и се оправи колата ... Та ако сте на газ това може да е една от причините за проблемите ви с вашите гордости
p:s със здраве

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
WOOF написа:Здравейте. аз съм също с 1.8 абс мотор .... колата е с газова уредба и рядко я карах на бензин..поради което ми се беше запушила дюзата..отидох да ми я отпушат после си купих една добавка LIQY MOLLY или нещо подобно цялата я изсипах на пълен резервоар и докато не го изхабих не съм влючвал на газ и се оправи колата ... Та ако сте на газ това може да е една от причините за проблемите ви с вашите гордости
а ако нямам газ?
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
luciano написа:WOOF написа:Здравейте. аз съм също с 1.8 абс мотор .... колата е с газова уредба и рядко я карах на бензин..поради което ми се беше запушила дюзата..отидох да ми я отпушат после си купих една добавка LIQY MOLLY или нещо подобно цялата я изсипах на пълен резервоар и докато не го изхабих не съм влючвал на газ и се оправи колата ... Та ако сте на газ това може да е една от причините за проблемите ви с вашите гордости
а ако нямам газ?
Пак може да е дюзата.....Тури и малко LIQUE-MOLLY само полза ще имаш!
Освен това виж и дистибуторната капачка и палеца!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”