Bora 2002 1,9 TDI, 101 к.с. - след "изпробване" на колата - се появиха вибрации
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Bora 2002 1,9 TDI, 101 к.с. - след "изпробване" на колата - се появиха вибрации
Много грешна логика извади.
Re: Bora 2002 1,9 TDI, 101 к.с. - след "изпробване" на колата - се появиха вибрации
Прав е колегата да те пита за дюзите. Не останаха мното вариантите за проблем.
Сваляне, водите ги на стенд и ще си покаже дали е от тях. Качването после - с нови дифтунги задължително.
Може и да е за съединител обаче - имал съм случай, на около 2 к оборота да тресе, но само на най-високата предавка в движеше.
Сваляне, водите ги на стенд и ще си покаже дали е от тях. Качването после - с нови дифтунги задължително.
Може и да е за съединител обаче - имал съм случай, на около 2 к оборота да тресе, но само на най-високата предавка в движеше.
-
- VW експерт
- Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
- Двигател: AVF
Много неща може да са, не е лошо и да се премери и компресия. Може също нещо клапан, вал, кобилици, повдигач...дори повредено бутало, сегменти... Няма смисъл да се кара така, не може да се разчита на колата, а и със сигурност не дава истинските си възможности, дори без да споменаваме комфорта.
Добре познати мотори са, със сигурност може да се оправи, а може и да е нещо дребно...просто трябва достатъчно читав майстор/сервиз.
Добре познати мотори са, със сигурност може да се оправи, а може и да е нещо дребно...просто трябва достатъчно читав майстор/сервиз.
railfan написа:Прав е колегата да те пита за дюзите. Не останаха мното вариантите за проблем.
Със или без натиснат съединител , и в движение или на място - разлика няма
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”