Стрелката за резервоара се бъгна Голф 4 1.9 TDI
Стрелката за резервоара се бъгна Голф 4 1.9 TDI
Здравейте! Колата ми е Голф 4 1.9 TDI и ситуацията е такава: включвам си колата да се затопли и я оставям да повърви 10 мин., след това трябваше да спра на няколко метра и да сляза за няма и 1 минута. Като слизах ми се чу, че изсвири сигнала на резервоара, тоест, че е стигнала до червената линия и че ще свърши горивото. Не погледнах, защото бързах и след като се качих, видях, че стрелката ми сочи на средата, тоест е на половина пълна, само да вметна, че в колата ми е включено парното. След като тръгнах стрелката ми започна да играе ту наляво, ту надясно. Спрях и изгасих колата, проверих антифриза и маслото, тъй като не ми идваше друго на ум, всичко си беше наред. Запалих я отново и стрелката пак играеше между линията, която е на средата и първата след средата. Спрях парното и стрелката слезе наляво, към червената и след секунда, пак се качи. Започнах да превключвам от топло на студено, от първа до четвърта степен, пусках и АС, и стрелката ту се връщаше наляво, ту отиваше на средата, ту отиваше надясно няколко отделения. Не знам дали може ли да има нещо общо между тях, но само като превключвам климатика и парното ми играе. Стрелката на температурата си стоеше през цялото време на линията преди 90, тъй като беше почти загряла. После я оставих да се охлади и запалих наново, без включено парно или климатик, беше на първата линия след средата. След няколко секунди се върна на средата и се закова там. До колкото си спомням стрелката последно ми показваше, че е почти наполовина пълна. А бе, като цяло, ужас.
Последна промяна от radotom на Съб 03 май 2025 9:59, променено общо 1 път.
Причина: Преместена в правилния раздел и допълнено заглавие
Причина: Преместена в правилния раздел и допълнено заглавие
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Стрелката за резервоара се бъгна Голф 4 1.9 TDI
Слаб контакт. Може да е от клеморед, табло, нивомер и т.н.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”