Ужасен ужас .
Аз спирам с акълите , дадени са насоки, включиха се доста хора , всеки сподели възможен проблем. Аз предлагам колегата да ги препрочете наново и чак тогава да задава нови въпроси.
Ако колегата не се справи с тая толкова проста кола/мотор - не е за него. Щот никой мастер няма си губи времето с нея , особено ако има творчески изпълнения.
Проблем с голф 2-трудно пали когато е студена
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Проблем с голф 2-трудно пали когато е студена
Интересно, за какво му е да следи импулси от бобината на този бял кабел
Доста творби и свободни съчинения явно има тук. Но ми се струва, че и авторът ни гъбарка.

Доста творби и свободни съчинения явно има тук. Но ми се струва, че и авторът ни гъбарка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво ви гъбаркам....днес ще си взема от еконт и кондензатор нов, та да видим .
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Промяна няма да има.
Авторът си мисли, че щом колата не работи и на бензин, значи маркучето към изпарителя няма как да е проблемно. Безупречна логика за човек, дето няма представа как трябва да работи двигателя му.
Някъде има дупка през която смуче въздух, това маркуче е една от възможните причини.
Авторът си мисли, че щом колата не работи и на бензин, значи маркучето към изпарителя няма как да е проблемно. Безупречна логика за човек, дето няма представа как трябва да работи двигателя му.
Някъде има дупка през която смуче въздух, това маркуче е една от възможните причини.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Оказа се , че е отново чукче, сменен е и кондензатора. Сега колата си пали. Тракането си остана обаче...... отделен проблем е. Паднал е болта на шайбата за коляновия вал.....може и лагери да са счупени(ако има там въобще лагери). Скоро смених оригиналната шайба с взета от автоморга, но беше по-голяма (взимай ще стане вика оня)....ще стане, ама друг път . Паднал е болта може и нещо да е счупено....Пълно е с разбирачи тук в Кърджали
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”