Схема на предпазителите за Голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
barutchiev
Автомобил: VW BORA
Двигател: AUS 2000

Re: Схема на предпазителите за Голф 4

Мнениеот barutchiev » Пон 21 юни 2021 17:48

Здравейте съфорумци.Доста пъти ми се е налагало да търся номера на някой предпазител или реле.Винаги се мъчих от снимки на руски или английски.На скоро се сдобих с мнооого добра книга за ремонт, обслужване и експлоатация на Голф 4,Бора и Джета и то на родния език. Качвам две снимчици на предпазителите и релетата.Дано са с качеството,което може да се чете,че са от тела

Изображение

Изображение

ummng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ummng » Пет 31 окт 2025 23:50

При мен този бушон захранва релето на алтернатора и като изгори което той ми направи днеска за втори път спира зареждането !!!Аз сега ще проверя дали това е вярно за захранване на багажника и ще пиша наново !Този бушон беше 10 А днеска сложих 10 после 15 после 20 ефекта беше еднакъв това никога не го правя но беше тъмно и не бях в къщи а трябваше да се прибера !

ummng
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ummng » Съб 01 ное 2025 0:05

Проверих сега но Бушон 37 не е за запалката в багажника понеже в момента бушона не е на място и там има напрежение !!Утре ще проверя какво не работи понеже днеска е 12 часа и ми се спи .За да се прибера свързах директно от плюза към релето на алтернатора и успях да стигна то нас а в Аутодатата е даден само бушона който и изхода на алтернатора а релето виси във въздуха няма бушон няма линия има една пунктирана линия!!Утре ще пиша ако разбера какво захранва ако не ще пусна с друг бушон защото е тъпо да захраниш релето с други неща и да се чудиш защо колата ти спира!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”