Имам Голф 3 - повреди се ел.механизма на стълата . Случвало ли ви се е да не отговаря диаметъра на шлица на машинката към този на механизма на вратата ? Не можем да намерим никъде в Русе ???
заглавието mod edit: dobrinb
Ел. стъкла Golf 3 - повреда
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
meto написа:stava vupros za 6ofiorskata vrata.zna4i ma6inkite koito mi davat po katalog,ot magazinite ne pasvat.imat ne6to kato zap4ato kolelo,poskoro 6lic,koeto se zacepva kum mehanizma na samata vrata,i tova na ma6inkata e s 2 mm po maluk diametur
Незнам какво ти дават по магазините ама ми е трудно да те разбера. Нямате ли си морги в Русе. Ходи в някоя морга и си вземи хем по-ефтин хем оригинален механизъм.
П.П. и пиши на кирилица, че има модератори ......... да не ти говоря.
Последна промяна от ANNIHILATOR на Чет 15 мар 2007 15:10, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ел.стъкла Г3 овреда
Проблема е там , че оригиналните машинки от моргите и новите от магазина на ФВ НЕ пасват. Стъклата надали са слагани допълнително, понеже Г3 има климатик, чупещ волан, ел.огледала. Предполагам ,че и ел.стъклата са оригинални. За сведение ,че този модел е Италиански .
КАк да разбера дали са слагани допълнително ?Доколкото запомних от майстора прецаканата част се казва ЛИФТ .
КАк да разбера дали са слагани допълнително ?Доколкото запомних от майстора прецаканата част се казва ЛИФТ .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”