Кормилна рейка Голф 3 1,6- 101к.с

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кормилна рейка Голф 3 1,6- 101к.с

Мнениеот many » Сря 14 мар 2007 13:23

Колеги, моля Ви ако сте сменяли рейка кажете ми приблизителна цена и дали за всики мотор е различна или са еднакви! :oops: :oops: Извинявам се ако въпроса е тъп, но наистина незнам :(

Благодаря Ви предварително!

Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Gesha_GTI » Чет 15 мар 2007 15:38

Единственото което мога да кажа че за Голф 2 1.6 е около 50лв(ако не се бъркам нещо) но нямам идея дали е като на Голф 3.
Успех

Последна промяна от Gesha_GTI на Чет 15 мар 2007 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Чет 15 мар 2007 15:49

За хидравлична рейка ми се струват малко 50 лв., по-скоро 150 мин. За нова - забравяш, просто е цифромания. Търсиш нещо годно втора употреба, с уговорката да я върнеш до ден-два, ако не е в ред. Приготвяш пари и за труд /ок 50 лв./, с ясното съзнание, че могат да "изгорят". Ако използваш търсачката ще откриеш доста теми /и доволни колеги/ за възстановяване на рейки. Иначе са няколко фирми-производители и разликите може да са в захващането, примерно. Понякога е възможен монтаж дори от др. марка автомобил, а понякога тази, която излиза по каталог, се оказва съвсем друга и се чудиш как да я монтираш /като СМИ-тата на Рено, пак примерно :evil: /.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 15 мар 2007 19:53

Аз не разбрах за цена на труда ли питаш или на самата рейка?
Кажи какъв е точно проблема. В ТУ зад 9-и блок в Студентски град ги рециклират. Там труда със сваляне и качване + рециклиране на рейка струва около 200лв. Става дума за хидравлична рейка.
Има тема в Сервизи с координати.

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 16 мар 2007 9:22

vasstop написа:Аз не разбрах за цена на труда ли питаш или на самата рейка?
Кажи какъв е точно проблема. В ТУ зад 9-и блок в Студентски град ги рециклират. Там труда със сваляне и качване + рециклиране на рейка струва около 200лв. Става дума за хидравлична рейка.
Има тема в Сервизи с координати.

:!:

И аз бих ги препоръчал в катедрата по хидравлична техника - блок 7 /до спортня център на ТУ/
Рециклираха ми рейката на Астрата на времето и останах много довоелн. Свършиха си работата перфектно и ми дадоха година гаранция, цената беше на половина от тази която ми дадоха на останалите места. Човека които я купи след това още си я кара и няма грижи а са минали 3-4 години от тогава.

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Пет 16 мар 2007 10:52

Много Ви благодаря Колеги! Искам да кажа че се опитах да намеря нещо с търсачката, но не стана! :oops: Имах предвид цената на рейката! Ще отида до ТУ да се пробвам! Още веднъж благодаря! :kissy:

:lock:

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Пет 16 мар 2007 11:26

many написа:Много Ви благодаря Колеги! Искам да кажа че се опитах да намеря нещо с търсачката, но не стана! :oops: Имах предвид цената на рейката! Ще отида до ТУ да се пробвам! Още веднъж благодаря! :kissy:

:lock:

Само да добавя за цената - за рециклиран ми взеха 120лв. Мисля, че монтаж-демонтаж е пак около тази сума. Аз лично бях си е свали сам и сам си е монтирах. А за нова цената е 4ри цифрено число :(
Секънд хенд не мисял, че си струва. Успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”