Колко гориво побира резервоара на Голф3 1.6mi
Колко гориво побира резервоара на Голф3 1.6mi
Резервоара ти събира 55 литра по каталог ,само на синхро и вариант събират по 60 литра.
buFka написа:Kozunak написа:55 литра.Еднакви са всичките май.Иначе в туба с посочен от производителя капацитет до ръба 5л., аз сипах 6 и дори не беше до ръба.Не им вярвайте толкова много на колонките по бензиностанциите.Пържат стабилно.Примера ми е от ОМВ.
То тва с колонките е вече друга бира.....а от ОМВ и аз съм много недоволен, но тва вече съм го казвал по други теми.
Извинявам се че не е по темата
Това с колонките малко преувеличавате тубата ти е от 5 литра най-вероятно от масло и найвероятно и друг път си пълнил бензин в тая туба. Сега я напълни с вода до горе и се опитай после да я пресипеш във същия вид туба но такава в която не е имало бензин и виж колко вода ще ти остане в първата
Тубите се раздуват когато има бензин в тях

Не съм собственик на бензиностанция и аз сам потърпевш потребител като вас но не те лъжат със 1 литар на всеки 5 можеш да бъдеш сигурен и притова бензиностанция като ОМВ.
За някви 100 -200 грама не мога да споря
Извинявам се че не е по темата
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Един приятел работеше на бензиностанция OMV(тая на Надежда) и той ми е казвал че брояча на колонката е нагласен така че да те удря с 30-40грама на литър неможело повече защото им минавали проверки.Някой ше си каже 30-40гр.какво са?Да ама една цистерна не е 50-55литра като нашите резервоари,смятайте какви пари правят само от тази малка разлика........А имаше една бензиностанция в Овча Купел-"HAPEKO" сега е "AVANTI"там в 5-литрова желязна туба ни сипаха близо 7литра............... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”