jaba7a написа:Сега за всеки по една баничка с боза от менеМерси на kokovas и radotom за съвета да забравя за АГУ , и аз си мислех че е кофти за инжекцията
но реших да питам Мастерите.И мерска за Vitauto че изброи причините обещавам да ги искараме наред сичките и ко се оправи ше се налеем с ракия
АмА разберете че наистина в момента навлизам в професията "шофер" и наистина нишо незнам
......Дай Голфе всеки му
и никому
![]()
radotom написа:Цъ! За пълна инжекция не се препоръчва по никакъв начин!
Може и да се намери някой идиот, дето да ти я сложи, но повечето отказват, защото знаят, че после почваш да им висиш пред вратата денонощно![]()
Съществуващия вариант е за газова за пълен инжекцион, но тя струва 1500 лв, а се си мисля, че не питаш за такава
jaba7a написа:ВЪХ!Единия недеи слага другия няма страшно е....л сам му мамататаз ламя моита гори горе долу 10 11 бензин при положение 4е я дупча само при изпреварване (или само тъи си мисля аз) ама имам АГУ стои на тавана и незнам ся кво да правя и на кои да вярвам....едно че нещо по инсталацията иам преебано (за това казаха че не пали) и само чакам да го оправят и да има
Другата седмица я боядисваме до тогава искам да знам наистина здухва ли се инжекциона или не
мерси за съветите ама са равносилни и незнам кво става (ако някои има идея от каде може да е аварията да каже , не стига ток до някаде ама не знам до каде
)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 96 госта