голф 3, 1.6 АЕА - мнения

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vulgaren
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

голф 3, 1.6 АЕА - мнения

Мнениеот vulgaren » Съб 17 мар 2007 14:39

Привет на всички. На път съм да ви стана колега по автомобил :D Kолата е голф 3, АЕА двигател, 1.6 моноинжекцион с алуминиеви колектори (ще слагам газ...), август 95 с 3 врати. Мисля, че модела се води rolling stones.

Ще съм ви благодарен ако споделите нещо за тези двигатели. Гледах, разбира се, темата за двигателите (http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36328), но там никой не е сподели впечатления за този двигател. Освен това, няма почти никакви мнения за тези двигатели. Та моля ви, кажете нещо за тях - читави ли са и т.н.

Благодаря предварително:)

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Съб 17 мар 2007 20:33

Здравей колега,значи на въпроса читави ли са тези двигатели-мога да ти кажа че според мен зависи от досегащната му поддръжка.Аз карам вече близо 2 години тоя мотор,до тук сам му навъртял около 40хил.,нямам никакви проблеми до момента,като го взех смених,кабели,свещи,палец и капачка,защото му сложих метан а той е къпризен.колата си я докарах от германия лично-беше на малко километри и така.За вървенето на бензин бива за тия коне,има малко по добър въртящ момент от ABU,на 5-та с 3000 оборота си на 120. И друго за читавостта преди тоя голф имах друг с ABS мотор,хубав мотор но само да не е внос от италия,защото беше страхотия с него,вс. седмица по нещо,затова и го продадох и отидох до германия

Потребителски аватар
golf avenue
Автомобил: vw golf variant
Двигател: azj 02

Мнениеот golf avenue » Съб 17 мар 2007 20:59

Ако има нещо питай :?:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”