Помагаите за маистор за настроика на механи4ен инжекцион
-
- Автомобил:
- Двигател:
Помагаите за маистор за настроика на механи4ен инжекцион
На4и смених си диузите колата пак прекусва6е, и нека4ва6е пове4е от 4 хиляди оборота. казаха ми 4е било от помпата, смених я и нея и по4на да ка4ва пове4е от 4хил смисал до 7 8 хиляди но не спря да прекусва на ниските до 3хиляди, след това се 4исти. Сега последното не6то което ми казаха бе6е 4е не ми е настроена механиката при главата(просвет на клапата) и затова прекусва на ниски а на високи 4исти, 6тото и пускало пове4е бенз. Мляви опътете ме към някои маистор които разбира доста от механи4ни инжекции 6тото ми писна. колата е Голф 2 1.8 112 или 115кс а може и 107 дори и тва незнам, всеки ми казва разли4но. Помагаите да стана и аз голфаджия 4е съм новак.
Системата е сигурно K-Jetronic. Тя е доста чувствителна към разхезметизиране, затова си провери всички съединения между разходомера и смукателния колектор, а също така маркучите към сервото или дюзата за запалване при студен двигател. Ако ти се занимава повече можеш да махнеш гумния капак на разходомера и да провериш дали пластината не опира в дъното на дифузора(конусната част). Това също може да предизвиква прекъсване и неравномерен ход на двигателя. Ако не е центрована трябва да се центрова като разстоянието между нея и стената на дифузора е 0.10 мм.
Друг проблем може да е разхерметизиране на вакумната система.
Това е нещо като за начало.УСПЕХ !!!
Друг проблем може да е разхерметизиране на вакумната система.
Това е нещо като за начало.УСПЕХ !!!
Bobby_ написа:Работя в авто сервиз.... Аз и началника се заномаваме предимно с механични инжекции.... ако искаш се обади 0896661809 Боби
Тук през форума ще ми е доста трудно да ти помогна...
Това е твоя човек-повярвай ми,казвам го от личен опит.Наистина си разбират от работата (както казва Бобката-тук има един корифей на механичните инжекций).... прав е

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”