катализатор или средно гарне ......
катализатор или средно гарне ......
на кратко даите съвет махнах катализатора на моита бегачка и сега се чуда да слагам резонансно гарне или как там му се вика или права траба за да вади по дебел и иак звук а не да ми жужи че откачам ???????????????? 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: катализатор или средно гарне ......
GOGY написа:на кратко даите съвет махнах катализатора на моита бегачка и сега се чуда да слагам резонансно гарне или как там му се вика или права траба за да вади по дебел и иак звук а не да ми жужи че откачам ????????????????
Слагай 1 тръба, купувай онова крайно гърне Remus дето го продава vaskoto1 и ще стане перфектно!
ок
ок ше слагам тараба
а за ремуса дето се продава не ме интересува аз имам вече , но мерси за съвета братле !

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Ами то и аз махнах катализатора миналата седмица и сега малко жужи наистина (махнахме го срезахме го , изчистихме го от целата мръсотия вътре-бая се беше запушило, заварихме го цепнатото и пак си го слойихме на мястото празния катализатор-вече тръба), ама не смятам да слагам ремус, просто една права тръба май ке сложа, че да се махне жуженето. Че кажете ми според вас като сложа тръба на местото на катализатора по-добре ли ще е отсега (ще спре ли леко жужащия звук)
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didoboy написа:Ами то и аз махнах катализатора миналата седмица и сега малко жужи наистина (махнахме го срезахме го , изчистихме го от целата мръсотия вътре-бая се беше запушило, заварихме го цепнатото и пак си го слойихме на мястото празния катализатор-вече тръба), ама не смятам да слагам ремус, просто една права тръба май ке сложа, че да се махне жуженето. Че кажете ми според вас като сложа тръба на местото на катализатора по-добре ли ще е отсега (ще спре ли леко жужащия звук)
Като сложихте тръбата,сложихте ли нещо като стъклена вата(може и да е такова

ok
колата е ок сложих резонансно гарне и са се 4ува звука от последното и е лудница сега ( мерси момци ) 

- didoboy
- Автомобил:
- Двигател:
georgipass написа:Като сложихте тръбата,сложихте ли нещо като стъклена вата(може и да е такова)
Не сме слагали нищо просто ония пич майстора изкара всичката смрад от катализатора и след това си я завари и си я сложи на местото.
А относно резонансното гърне, сори за въпроса ама кво се постига с него?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”