проблем с динамика на голф2 1,6
Гледам колега писал си, че караш колата на газ, това май е убегнало на останалите...и така като чета за сменен филтър и как си мърдал карба, ми се чини че има проблем с въздуха. Извинявам се че пиша малко аматьорски не проф, но опитай следното...с едната ръка подавай газ, а с дугата запуши-отпуши отвора към възд.филтър, ако си промени гласчето значи си за газаджия. Одеве един колега те посъветва това, защото си мени оборотите, понеже притока на въздух се увеличава от чистия филтър и пак трябва настройка...дано съм ти бил полезен.
значи колеги сменил съм филтрите и дистр.капачка преди 2 седмицидори тогава колата се отпуши и започна да върви още по добре,разхода ми падна палеше само като си помислиш за клуча,абе мечтапроблемите ми почнаха преди около4-5 дни,затова не мисля че е от филтъра и реглажа на агу,никакви настроики не сам пипал, а за селикона сложих савсем малко в самия краи на тампона стегнах карборатора и я запалих след около час,за да може да исъхне силикона,сега вече започвам да се съмнявам качеството на газта,ще изчакам да свърши бутилката и ще сложа от друга газстанция,отмово ви благодаря за отговорите
да споделя и аз наи накрая оправих пущината,след като смених дистр.капачка свещи филтри,разглобих изпарителя като цяло беше перфектен досега никога не бях свалял изпарител на 5 години и да е толкова чист,с изключение на самия вход кадето влиза медната тръбичка от бутилката,там имаше нещо разтопено което и аз не можах да си обасня от каде е но след като го изчистих колата тръгна като нова
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”