На колко К пада хонинга на ABS мотор
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
На колко К пада хонинга на ABS мотор
Здравейте колеги,интересно ми е на колко хиляди пада хонинга на мотора на ABS,при положение,че се сменя редовно масло,маслото е читаво абе с две думи ако всичко си е както трябва.Аз на моя голф му сменях гарнитурата на главата и останах изненадан че попаднах на хонинг
.Честно казано не го очаквах.По принцип съм слушал,че хонинга пада след 350К,но искам и вашето мнение.Поздрави 
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- slavcata
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="ANNIHILATOR"]НА мене ми е интересно къде по точно го видя този хонинг??? Ако е на статични части и преди това не е отварян двигателя мисля че си е нормално да си го има.
Не му разбирам много на този хонинг.[/quote
Хонинга това са специално направени микро нарези най-често под 45 градуса по цилиндрите.Той служи да задържа масло по цилиндара.
Не му разбирам много на този хонинг.[/quote
Хонинга това са специално направени микро нарези най-често под 45 градуса по цилиндрите.Той служи да задържа масло по цилиндара.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аха - благодаря!!!
Щото аз някъде четох за масла за хонинговане и ми е останало в главата че става дума за смазка.
Аз лично най-доволен (ако разглеждаме голфа ми като отделни елементи) съм от двигателя. Да чукам на глава дърво и каквото има там още.
Никакви проблеми с него, работи си както я купих колата. Освен смяна на гарнитура на капака на главата друго нищо не му е правено.
Щото аз някъде четох за масла за хонинговане и ми е останало в главата че става дума за смазка.
Аз лично най-доволен (ако разглеждаме голфа ми като отделни елементи) съм от двигателя. Да чукам на глава дърво и каквото има там още.
Никакви проблеми с него, работи си както я купих колата. Освен смяна на гарнитура на капака на главата друго нищо не му е правено.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”