Въпрос за Голф 2 GTI 16V KR

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
moreg
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: KR
Контакти:

Въпрос за Голф 2 GTI 16V KR

Мнениеот moreg » Чет 31 май 2007 13:02

Помествам ето този линк за да стане ясно за какво питам :D

http://www.avtoshop.net/vw.php?mdl=092& ... =8&check=6

Ето тези детайли 24 и 25 ми казаха, че служели за да отвеждат въздуха във филтърната кутия, съжалявам че нямам снимка да покажа къде точно е отвора на филтърната кутия, който при мене във момента е отворен, но колегите които са карали подобен Голф, надявам се ще се сетят за какво става въпрос, та понеже не съм виждал досега KR, на който тези детайли да ги има, въпроса ми е, трябва ли да ги има тези два въздуховода? в смисъл трябва ли да се поставят, на отвора на филтърната кутия за да може въздуха който зъсмуква колата при движение да влиза във филтърната кутия, благодаря на всички колеги които се отзоват :D

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Чет 31 май 2007 14:57

имат ги КР но малко оцеляват до тези години....

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Чет 31 май 2007 16:32

При мен е останало само 24,но измислих друго решение 8)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Чет 31 май 2007 16:38

мммм колега интересно, но при мене филтърната кутия не е същата като твойта, но благодаря, явно ще трябва да си ги купя тия два детайла :D а ти си изкарал един маркуч от филтърната кутия и да засмуква въздуха от решетката нали? :? този твоя KR е по нов модел от моя :D твоя KR е първия на който виждам това нещо да го има :D което е обнадеждаващо че има и запазени бройки, от тия култови машини :D :D :D още малко ми остава и ще възтанова и моя

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Чет 31 май 2007 16:49

Според мен не се занимавай да търсиш,и без това от там няма как да вкарва много повече въздух.Ами и при мен го нямаше но си взех маска заедно с тази пластмаса,иначе са си култови,ако са наред върват зверски ,аз от 1 години го стягам и пак не е като хората,трябват ми нови инжектори :(

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Чет 31 май 2007 16:52

ооооооо ще намеря и ще ги сложа, Пацо от форума ми е обещал и ми ги е намерил само остава да ги взема :D много мерси че се отзова и даже и снимки си сложил, за мене беше важно това някой да ми каже дали там има такива детайли, защото тук бях в невидение, а ако ти кажа колко KR-и съм виждал, и на нито един няма тия детайли, и доста озадачен останах, като Пацо ми каза че ги има

Потребителски аватар
moreg
Контакти:

Мнениеот moreg » Чет 31 май 2007 16:54

тебе дюзи ли ти трябват? защото аз имам дюзи, един резервен комплект, като си купувах голфа и ми ги даде и тях предишния собственик, но са за нови гумички и са карани, ако ти трябват дюзи имам 4, а от сниките на двигателя виждам гледка която ме радва, доста е чисти двигателя, и не виждам да липсват части :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”