Може би съм ви станал досаден,но вече спокойно мога да кажа,че съм пълноправен член на клуба.
Та заместника на опела е VW Vento 1.8 GL '93г. внос от Италия,бордо металик,пълен ел.пакет,климатик, ABS,аларма с дистанционно(вдига си стъклата и заключва вратите и багажника) и е с газова уредба.Колата не е нов внос и е карана една година в България.
За новия внос не ми се говори,по мое виждане той е изключително и само за хазартни личности.
Колеги не мога да схвана спатиите на плафона -имам чувството ,че се гаси когато си иска.
Как се регулира продължителността на закъснението за изгасване след като се затвори вратата?
Какъв GOLF 3? / VENTO ;-) /
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:...Колеги не мога да схвана спатиите на плафона -имам чувството ,че се гаси когато си иска.
Как се регулира продължителността на закъснението за изгасване след като се затвори вратата?
Ае честито, това е кола!
Плафона има известно закъснение... около 20 секунди. Това е с цел нощно време като влезеш в колата да уцелиш дупката.... на ключа де.
И мен ме дразни като сляза и заключа, да продължава да свети. Все се оглеждам дали съм затворил вратите...

Нема да се пуашиш. Както казва един приятел карай само, тая кола е за това!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”