Братоци, имам проблем. Карам Голф 3, 1.8 моно. Имам два въпроса:
1. Воланът започна да се се върти страшно лесно, при неравности на пътя си ходи както си иска. Като го навия в крайна позиция ми падат оборотите и почва да вие. Явно се е скапала хидравликата. Та ви питам къде могат да я оправят като не ме надуят много.
2. Другото ми питане е следното:
Смених на предницата всички втулки, тампони и шарнирите, обаче като карам по паважа яко дрънчи. Като натисна спирачките - дрънченето спира. Накладките ми са нови, дисковете са почи нови. Разбрах, че имало някакви пластини дето заступоряват накладките, та те били отекли. Явно педерастите дето са ми ги сменяли не са сменили пластините. А ми разправят, че се продавали с накладките. Моите са добри-100 кината съм ги плащал. Кажете къде да оправя проблема...
Благодаря предварително....
Проблем с хидравликата -Golf 3
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
Принципно виенето на хидравликата е от ненатегнат ремък - но варианта с падане на оборотите .... трябва да я погледне специалист ... vaskoto1 ... ще трябва да помогне
за дрънченето на накладките - да има пластини в комплекта - погледни дали са сложени - виждат се лесно трябва да са точно каде се захващат ушите на накладките за механизма (суппорт).
Regards
ZB
http://autodiags.net-bg.net
за дрънченето на накладките - да има пластини в комплекта - погледни дали са сложени - виждат се лесно трябва да са точно каде се захващат ушите на накладките за механизма (суппорт).
Regards
ZB
http://autodiags.net-bg.net
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Да ти кажа и аз имам проблем като сменя накладките и сложа новите пластини, винаги дрънчи и си изкривявам пластините допълнително. Така че не бързай да виниш хората които са ти сменяли накладките. Тропането при минаване по павета е от "вертикалното разхождане" на накладките в супорта, така че гледай да закривиш пластините така че да обереш този луфт. Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”