Има ли селенови втулки VW Vеnto
- Damian01
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има ли селенови втулки VW Vеnto
В два сервиза от единия ми казаха че има, а в другия че няма. Мои приятели също казват че няма. В крайна сметка, има ли или няма селенови втулки VW Vento?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Danny boy написа:наричат ги наште майстори селенови ама това идва от английското сайлънт/тих/ или още гумено-метални втулки.Биват предни и задни на носача.избиват се старите и се набиват нови с преса.Не може да няма най малко братчедите в турция няма да допуснат тая икономическа неправда
Много,ама много си прав

Въпреки всичко AsMetal (Турция) са хубави части по окачването,в смисъл,че карат.Текнорот е боклук,поне според мен,ако някой от Аутопарс чете да ме извинява,ама внасят боклуци(но пък цените им са добри).
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хахахха работех с АУТОПАРС до преди години,но сер отказах от тях освен от Зори,мноо яка мацка давам всичко за неяandro_ написа:Danny boy написа:наричат ги наште майстори селенови ама това идва от английското сайлънт/тих/ или още гумено-метални втулки.Биват предни и задни на носача.избиват се старите и се набиват нови с преса.Не може да няма най малко братчедите в турция няма да допуснат тая икономическа неправда
Много,ама много си прав.
Въпреки всичко AsMetal (Турция) са хубави части по окачването,в смисъл,че карат.Текнорот е боклук,поне според мен,ако някой от Аутопарс чете да ме извинява,ама внасят боклуци(но пък цените им са добри).

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
хехех , нали имаше такава песен " по добре недей, бате , по добре недей ! "
как само го каза хубави части и Турция са 2 взаимно изключващи се понятия ... виж за баклава и локум - добри са , вервай ми .....

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
juve написа:Въпреки всичко AsMetal (Турция) са хубави части по окачването,в смисъл,че карат.Текнорот е боклук,поне според мен,ако някой от Аутопарс чете да ме извинява,ама внасят боклуци(но пък цените им са добри).
хехех , нали имаше такава песен " по добре недей, бате , по добре недей ! "
как само го каза хубави части и Турция са 2 взаимно изключващи се понятия ... виж за баклава и локум - добри са , вервай ми .....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”