Има ли селенови втулки VW Vеnto

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Има ли селенови втулки VW Vеnto

Мнениеот Damian01 » Вто 10 юли 2007 16:25

В два сервиза от единия ми казаха че има, а в другия че няма. Мои приятели също казват че няма. В крайна сметка, има ли или няма селенови втулки VW Vento?

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 10 юли 2007 16:38

какво разбираш под селенови втулки колега??? Тези на носачите или???

Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Damian01 » Вто 10 юли 2007 16:43

Нямам никаква представа какво представляват, нито къде се намират, затова се интересувам, струва ми се странно едни майстори да казват че има а други че няма. Може би се наричат по друг начин, не знам

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 10 юли 2007 16:47

точно затова те питам защото всеки майстор нарича с това име различни неща.

Потребителски аватар
Damian01
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Damian01 » Вто 10 юли 2007 16:49

да, явно е така, но аз как да разбера в крайна сметка? всеки казва нещо различно, на кой да вярваш :)

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 10 юли 2007 17:24

То втулки има,ама дали са точно от селен не мога да ти кажа.Носачът има 2 втулки - едната "селенова",другата е една гума.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Вто 10 юли 2007 17:55

наричат ги наште майстори селенови ама това идва от английското сайлънт/тих/ или още гумено-метални втулки.Биват предни и задни на носача.избиват се старите и се набиват нови с преса.Не може да няма най малко братчедите в турция няма да допуснат тая икономическа неправда :lol:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 10 юли 2007 18:02

Danny boy написа:наричат ги наште майстори селенови ама това идва от английското сайлънт/тих/ или още гумено-метални втулки.Биват предни и задни на носача.избиват се старите и се набиват нови с преса.Не може да няма най малко братчедите в турция няма да допуснат тая икономическа неправда :lol:

Много,ама много си прав :wink: .
Въпреки всичко AsMetal (Турция) са хубави части по окачването,в смисъл,че карат.Текнорот е боклук,поне според мен,ако някой от Аутопарс чете да ме извинява,ама внасят боклуци(но пък цените им са добри).

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 10 юли 2007 22:23

andro_ написа:
Danny boy написа:наричат ги наште майстори селенови ама това идва от английското сайлънт/тих/ или още гумено-метални втулки.Биват предни и задни на носача.избиват се старите и се набиват нови с преса.Не може да няма най малко братчедите в турция няма да допуснат тая икономическа неправда :lol:

Много,ама много си прав :wink: .
Въпреки всичко AsMetal (Турция) са хубави части по окачването,в смисъл,че карат.Текнорот е боклук,поне според мен,ако някой от Аутопарс чете да ме извинява,ама внасят боклуци(но пък цените им са добри).
хахахха работех с АУТОПАРС до преди години,но сер отказах от тях освен от Зори,мноо яка мацка давам всичко за нея :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 10 юли 2007 22:35

хехех , нали имаше такава песен " по добре недей, бате , по добре недей ! "
как само го каза хубави части и Турция са 2 взаимно изключващи се понятия ... виж за баклава и локум - добри са , вервай ми ..... :lol:

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Вто 10 юли 2007 22:41

juve написа:

хехех , нали имаше такава песен " по добре недей, бате , по добре недей ! "
как само го каза хубави части и Турция са 2 взаимно изключващи се понятия ... виж за баклава и локум - добри са , вервай ми ..... :lol:
:да: :да: :да: :да: :да: :да: :да: :да: но всеки преценява според джоба бртче аз поне съм там и го виждам

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Вто 10 юли 2007 23:00

баце да ме прощават колегите / и ти !/ това да не е москвич или др. соц возило............ тампони за носачи и толкоз.............

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”