Ел. стъкла Vento

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Сря 11 юли 2007 10:08

Колега това дето си писал е наистина така,като задържа ключа в ключалката за по-дълго време и стъклата се вдигат автоматично,явно съм както казваш с комфорт модул,но трябва да ти кажа,че без да съм дал на контакт нямам никакъв контрол върху стъклата

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Сря 11 юли 2007 11:39

но трябва да ти кажа,че без да съм дал на контакт нямам никакъв контрол върху стъклата

:shock ...приятелю ,как можа да го напишеш това след всичко писано по-горе от мен и колегите :!: .
Имам чувството че преливаме от пусто в празно.

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Сря 11 юли 2007 13:00

Ясно от изписаното дотук следва,че ако не съм дал на контакт стъклата не могат да се контролират.
FELIPE съжалявам ,че съм те изнервил :),но просто не ми се искаше да повярвам ,че тези ел. стъкла са толкова тъпо измислени,защото аз искам след като така или иначе съм вътре в колата да имам пълен контрол в/у нещата, а не всеки път да се бъркам за ключа и да давам контакт за да си сваля стъклата - забележи! става въпрос за сваляне на стъклата ,а не за тяхното автоматично вдигане(това с вдигането от комфорт модула,като си заключиш колата добре е замислено)

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Сря 11 юли 2007 13:14

Между другото, това като си оставиш вратата отворена да действат стъклата само за шофьорската врата ли трябва да е в сила или става и с другите врати?[/quote]

при мен работят само ако е отвоерана шофьорската врата. а иначе около 30сек. след махането на контакта също мога да вдигам и свалям прозорците.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 11 юли 2007 13:35

аве кво става тук ве.Мойта кола дори след като съм и извадил ключа от патрона,пак си имам ток до стъклата :lol:
Май са ви дефектни колите нещо mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Сря 11 юли 2007 18:59

LILO&STICH написа:аве кво става тук ве...

При мен пък винаги на отворена врата (шофьорската, че другите не ги ползавам :lol: ) си бачкат дори и да не съм давал на контакт преди това :D

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Пет 13 юли 2007 10:24

А е тва трябва да е истината - колеги!
Точно както казва колегата didodi

Потребителски аватар
TURL
Автомобил: Passat
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот TURL » Пет 13 юли 2007 10:28

katri71 написа:А е тва трябва да е истината - колеги!
Точно както казва колегата didodi

може би 10 пъти по нагоре това беше повторено, че е достатъчно шоф. врата да е отворена за да работят стъклата

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Пет 13 юли 2007 13:31

Нека аз да обобщя, пък ако не е тека модераторите да го поправят. За Г3 и венто с комфорт модул (комфорт модул е когато стъклата могат да се управляват от ключалката на шофьорската врата) за да работят стъклата от бутоните вътре на вратите трябва колата да е на контакт или да е отворена шофьорската врата ( бутона на вратата да е в затворено положение ). За да можете да контролирате стъклата от ключалката на шофьорската врата трябва вратите да бъдат затворени ( бутоните на вратите да са в отворено положение ) . От там можете да затваряте и отваряте стъклата, съответно за затваряне завъртате надясно и задържате ключа, за отваряне завъртате на ляво и задържате ключа. Ако пуснете по рано ключа стъклата няма да се затворят (отворят) докрай.

Мисля че няма вече какво да се добави :)
:drive :uuoooh:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”