проблем с автоматичния смукач на голф 2
проблем с автоматичния смукач на голф 2
Колеги имам проблем с автоматичния смукач на моя Г2. Поне аз така си мисля. Когато го паля сутрин на студен двигател вдига много високи обороти и почти минавам половин София като карт, докато стрелката за температурата застане в средата. Тогава изведнъж рязко спадат до нормални. Казаха ми че може да е проблем и на карбуратора защото бил екотроник. Двигателя е PN. Какво да правя?Помагайте!
1. Какъв ти е карбуратора ???
2. АЗ имах същият проблем, но съм с Е2Е - карбуратор.
Е то ти адреси:
http://www.ruddis-berlin.de/vergaser.htm
http://www.ruddies-berlin.de/Vergaser2E2.htm
Значи, през карбуратора минава част от охладителната система. Там в зависимост от температурата на водата се отварят клапи /смукача се управлява от биметална пластина /. При мен маркучите които свързват охл. система с карбуратора се бяха запушили / те са с малко сечение /.
Източих част от течността продухах маркучите и всичко ОК.
УСПЕХ !!!
2. АЗ имах същият проблем, но съм с Е2Е - карбуратор.
Е то ти адреси:
http://www.ruddis-berlin.de/vergaser.htm
http://www.ruddies-berlin.de/Vergaser2E2.htm
Значи, през карбуратора минава част от охладителната система. Там в зависимост от температурата на водата се отварят клапи /смукача се управлява от биметална пластина /. При мен маркучите които свързват охл. система с карбуратора се бяха запушили / те са с малко сечение /.
Източих част от течността продухах маркучите и всичко ОК.

УСПЕХ !!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- vit_autosofia
- Контакти:
eatenevil написа:Смени си смукача тая кръглата джаджа дето минава жодния кръг през нея и моита се беше задръстила и съштия проблем. С намирането и зор ще жидиш ама ж краен случаи от опел пасва идеално.
колега кое по точно пасва идеално от опел не мога да разбера,при положение,че колегата е с PN мотор и карбуратора предполагам му е "PIERBURG"-2EE
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
vit_autosofia написа:eatenevil написа:Смени си смукача тая кръглата джаджа дето минава жодния кръг през нея и моита се беше задръстила и съштия проблем. С намирането и зор ще жидиш ама ж краен случаи от опел пасва идеално.
колега кое по точно пасва идеално от опел не мога да разбера,при положение,че колегата е с PN мотор и карбуратора предполагам му е "PIERBURG"-2EE
Бе вижда ги Люси (vit_autosofia) карбураторите

Аз бях на преглед при него вторника - на ламята и секна апетита
Много доволен

Горещо препоръчвам за всеки с проблем в карба

Sorry за OFF-а
- vit_autosofia
- Контакти:
lrlmodo написа:vit_autosofia написа:eatenevil написа:Смени си смукача тая кръглата джаджа дето минава жодния кръг през нея и моита се беше задръстила и съштия проблем. С намирането и зор ще жидиш ама ж краен случаи от опел пасва идеално.
Бе вижда ги Люси (vit_autosofia) карбураторите![]()
![]()
Аз бях на преглед при него вторника - на ламята и секна апетита
Много доволен![]()
![]()
![]()
Горещо препоръчвам за всеки с проблем в карба![]()
Sorry за OFF-а

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”