Нещо не работи както трябва когато спира да работи пипам с ръка механизма и почва пак.
Днеска се опитах да я сваля и да видя за какво става на въпрос ама не можах някой има ли да я е свалял. Ако да ще помоля за съвет.
И ако е за смяня колко ли ще струва някой да има идея ?
10х предварително.
Машинката за стоповете ...
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
veritas написа:За свалянето нямам идея колега несъм се заглеждал,но за смяната не трябва да ти струва повече от 10-тина кинта.Като ги гледам що-годе читави са там някъде утре мога да ти кажа колко струва и в оригинал![]()
![]()
Мерси колега ще чакам с нетърпение.
Свалянето не трябва да е някаква голям майсторлък аз разглобих кората долу и се видя, че има два кабела които влизат там и остава самата машинка да се махне ама пустата влиза в едни железа и не мърда.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
PESHERLAN написа:Аз имах същия проблем,бяха нагорели контактите вътре в машинката,смених я и нещата се оправиха.А относно свалянето й,мисля че беше на щипки,просто стискаш от двете страни и дърпаш!Успех!
Нещо не ми стана ясно. Аз гледах гледах ама щипки не видях щипки има на кабелите дето влизат тях ги извадих но самата машинка толкова я назорих, че имах чувството, че ще я счупя.
Има някъде нещо но не го видях, германеца не може да го направил толкова сложно.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Успях да я сваля най накрая било егати простото а аз разглобил половината кола
.
Значи ако на някой друг му трябва да знае :
- Вадите кабелите те се държат на едно щифче.
- Хващате машинката ( ключа ) и я завъртате на където позволи ( по принцип на ляво ).
И те това е ... пу колко се мъчих не е истина ама това е лошото да не знаеш

Значи ако на някой друг му трябва да знае :
- Вадите кабелите те се държат на едно щифче.
- Хващате машинката ( ключа ) и я завъртате на където позволи ( по принцип на ляво ).
И те това е ... пу колко се мъчих не е истина ама това е лошото да не знаеш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”