Не са каретата,но звукът е същия като от разбито такова.Проблемът се появява на 1-ва и 2-ра скорост при нормално и силно подаване на газ.При съвсем плавно пускане на съединителя и постепено подаване на газ е нормално.Тракането се появи изведнъж-при тръгване.Ускорението и вървенето са добре.
Голф 2 GL
1.8i GX 1987год.
5 скорости
Силно тракане при потегляне.
И при мен тази сутрин се появи нещо подобно - по-скоро не тракане, а като че ли при превъртането нещо пречи и трябва да се "прескочи".
И цялата предница подскача.
Същото е при преминаване от първа на втора, на по-високите скорости няма проблем.
Ясно е, че предстои посещение на сервиз, тъй като аз съм част от презряната група "жени-шофьорки", а за съжаление личният доктор на автомобила ще отсъства до края на месеца
Та въпросът ми по-скоро е - доколко е сериозно и доколко може ли да се кара в това състояние? Какъв е рискът нещо да се потроши окончателно насред кръстовището?
Предварително благодаря!
Става дума за Голф 3 GTI 1,4 MI
Същото е при преминаване от първа на втора, на по-високите скорости няма проблем.
Ясно е, че предстои посещение на сервиз, тъй като аз съм част от презряната група "жени-шофьорки", а за съжаление личният доктор на автомобила ще отсъства до края на месеца

Та въпросът ми по-скоро е - доколко е сериозно и доколко може ли да се кара в това състояние? Какъв е рискът нещо да се потроши окончателно насред кръстовището?
Предварително благодаря!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ttie написа:И при мен тази сутрин се появи нещо подобно - по-скоро не тракане, а като че ли при превъртането нещо пречи и трябва да се "прескочи".
Предварително благодаря!
1-во: Това май-май е каре.Стотина лева с работата.
2-ро: GTI с двигател 1.4 няма.
3-то: Аз уважавам жените шофьорки - не е лесно да мислиш за 15697934 неща и едновременно да караш кола.
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
60 лева са много за мен за някакъв тампон....,а и най - малко около 100 лева ще струва и смяната защото се маха целия двигател до колкото разбрах.
Днес ще ходя на един канал след като се върна малко от бачкане да видим с бащата какво ще видим.Напвавих ме с бащата номера както казва колегата с лашкането на колата предния тампон ми е добре но задния не се вижда как е днес след обед ще пиша.Чао за сега и поздрави . 

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема ми е дошъл от този скапаняк-"майстор".Реших сам да си направя стенд.Стегнах въпросния болт и се появи тракането.След като пуснах темата и размислих малко,видях че предна дясна пак е крива(този път в другата крайност).Отново разглобих и гледайки по другата гума направих центровка.Всичко "заспа"!тръба написа:Има един огромен проблем по колите ни.Той се казва-български "майстор".Последния път след стенда колата ми перфектна.Минаха ден два и взе да бяга на дясно.Гледам дясната предна гума е кривааааа...ама много!БРЕХ!ВЪЙ!А СЯ ДЕ!!!???Взех да разглобявам да търся нещо криво,счупено,измъкнато-някаква нередност...и по едно време
![]()
-единия болт,който свързва амортисьора и шенкела
Как не съм се претрепал
Едно голямо :f_ckyou: на "майстора" и това
Пробвай с друг стенд.

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ttie написа:И при мен тази сутрин се появи нещо подобно - по-скоро не тракане, а като че ли при превъртането нещо пречи и трябва да се "прескочи".
Предварително благодаря!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... D%E8%F2%E5
(по повод "презряните групи")

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”