тенеке
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
тенеке
колеги трябва ми свестен тенекеджия в стара загора които да не ми одере кожата - искам да си махна капачките по пода и да се завари ламарина там - но не някой мързелив който да завари ламарината отгоре без да махне капачките 

- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
щото зимата се напълних с вода и по ръба на тия смотани капачки (които са по 2 малко отпред и 1 голяма отзад -незнам на всички ли е така) ръждяса че на лявата голяма направо си загни и искам да го спра това преди да стане късно
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: .
biostrong написа:щото зимата се напълних с вода и по ръба на тия смотани капачки (които са по 2 малко отпред и 1 голяма отзад -незнам на всички ли е така) ръждяса че на лявата голяма направо си загни и искам да го спра това преди да стане късно
Много интересно , колега . Е да..това си е решението ОБАЧЕ трябва много добре да се обработи от тенекеджията ,за да не се повтори ръждата

Re: .
VW-fenka написа:biostrong написа:щото зимата се напълних с вода и по ръба на тия смотани капачки (които са по 2 малко отпред и 1 голяма отзад -незнам на всички ли е така) ръждяса че на лявата голяма направо си загни и искам да го спра това преди да стане късно
Много интересно , колега . Е да..това си е решението ОБАЧЕ трябва много добре да се обработи от тенекеджията ,за да не се повтори ръждата![]()
Успех!!! Дано колегите ти препоръчат добър тенекеджия ..от твоя град !
Абсолютно е така
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тенеке
biostrong написа:колеги трябва ми свестен тенекеджия в стара загора които да не ми одере кожата - искам да си махна капачките по пода и да се завари ламарина там - но не някой мързелив който да завари ламарината отгоре без да махне капачките

- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
айде бе никой ли не знае
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”