От 2 дена се рова из форумите като луд, но изобщо не мога да взема решение...
Някакви идеи какво би му дошло добре на Syncro-to, дали да е маслен или газов и каква марка да е?
мн мерси
Задни амортисьори за Golf 2 Syncro
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
ми то май само монро имало моито отзад е с монро газови и добре се държи иначе коиловърчета ма там е солено
Re: .
biostrong написа:ми то май само монро имало моито отзад е с монро газови и добре се държи иначе коиловърчета ма там е солено
Мерси, колега.
Да разбирам ли, че малсени не стават за Syncro-то, а трябва да са газови? Не става ли още по-твърда возията с тях? И някаква идея към кой да се обърна за Монро?
А варианта с пълнене на старите съществува ли в нашия случай?
мн мерси!
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
ми пълненето става сигурно ама не съм се интересувал - амортисьорите не съм ги слагал аз - така си я купих и просто забелязах че пише GAS а че не е твърдо не е или поне на мен така ми се струва. те пък предните са ми маслени и мисля гас да слагам че не ми харесва. а иначе в нашия случай понеже са по къси от обикновените е нормално да има известен дефицит аз лично все още не съм търсил това което ти писах съм го чувал имаше тема някаде из форума за 3ка синхро потърси я те трябва май да са същите
- joro801
- Автомобил: GOLF 4 1.9 TDI
- Двигател:
Тука има всичко за всеки автомобил http://kanex.bg/shop/91fa8f15b8d000605566cef75bdea96c/ ще ти свърши работа
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”