6 степенни скорости на Г2 ?
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
6 степенни скорости на Г2 ?
Погледнах в търсачката ама не открих има ли нещо подобно правено в Бг ?Интересува ме дали може да се присади кутия от друг Ваген или от друга кола с 6 скорости и ще има ли ефект някакъв от тая работа?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:09, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Не знаех за тия китове..
ама и цената нещо не кефи като че ли?А 6-та защото над 4000 оборота на 5-та мойта бърлога бучи яката ,купетата на 2-те е шит комфорта някак си е убягнал на конструкторите,пък и да върви по леко след 160 - не че постоянно ми е залепнала там стрелката ама все пак кат му дойде на човек кефа и настъпе педала......! 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
didkoltd написа:Не знаех за тия китове..ама и цената нещо не кефи като че ли?А 6-та защото над 4000 оборота на 5-та мойта бърлога бучи яката ,купетата на 2-те е шит комфорта някак си е убягнал на конструкторите,пък и да върви по леко след 160 - не че постоянно ми е залепнала там стрелката ама все пак кат му дойде на човек кефа и настъпе педала......!
Потърси си по-подходяща кутия, разгледай предавателните числа и ползвай и калкулатора

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”