Колко бензин остава в резервоара когато е на червено
Колко бензин остава в резервоара когато е на червено
Може ли някой да ме светне по този въпрос колко е резрва при който стрелката е вече в червената зона и знае ли някой колко има когато срелката е вече на нула.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Oskron написа:Колата ми голф 3 1,8 mi 94 год
При колите втора употреба е много възможно и "резервата" да не е вече точно това количество, каквото е предписано от завода производител и което би трябвало да е в резервоара, когато ти светне лампата(или стрелката достигне зоната на резервата).
Много фактори могат да повлияят на уреда да не показва вече толкова вярно. Най-добре ще разбереш колко наистина ти е резервата,като оставиш да ти изгасне колата и видиш къде точно ти сочи стрелката, но пък както ти казаха по-горе не е препоръчително да оставяш колата без бензин!!!
Най-добре е винаги да си има няколко литра бензин в резервоара и да зареждаш предварително, а не да се надяваш на последния литър.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Oskron написа:Въпросът ми възникна от това че като ми докараха колата стрелката показваше 0 т.е. беше минала и червената зона, а после имаше бензин да стигне от централна гара до КАТ.
Радвай се , че няма да ти изпищи помпата -т.е. ще зареждаш винаги по-рано.Въобще не се замисляй и не прави нищо просто си зареждай като стигне 0
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”