Въпрос за предни тампони на амортосьорите

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
lbr
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за предни тампони на амортосьорите

Мнениеот lbr » Вто 18 сеп 2007 15:57

Смених предни тампони и започнаха да скърцат доста. Майстора ми каза че ще се оправят като я покарам-дрън дрън. Пак го притесних след доста километри да ми каже какво да ги правим. Заочна дълго обяснение че ако се смаже маслото ще разяде гумата и т.н. и проблема стои и досега. Някой имал ли е такъв проблем и как да го оправя.
Благодаря!

GVG
Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
Двигател: CBDC 2010

Мнениеот GVG » Вто 18 сеп 2007 16:00

Аз ги сменях миналата година. Напоследък и моите започнаха да поскърцват. Неприятно е, но мисля че нищо не може да се направи.

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Вто 18 сеп 2007 16:14

Смених с такива усилени на SACHS До момента не са мръднали. Различават се от стандартните по това, че горе не са гладко кръгли а имат допълнителна гума във вид на нешо като зъби. Мисля че са около 45 лева по спомен тампона дано не те подвеждам. Вземи си такива и върви да ти ги сменят в известен сервиз. Предполагам няма да имаш повече неприятности. :?

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 18 сеп 2007 16:17

wierdo написа:Смених с такива усилени на SACHS До момента не са мръднали. Различават се от стандартните по това, че горе не са гладко кръгли а имат допълнителна гума във вид на нешо като зъби. Мисля че са около 45 лева по спомен тампона дано не те подвеждам. Вземи си такива и върви да ти ги сменят в известен сервиз. Предполагам няма да имаш повече неприятности. :?

Колко кинтс даде?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”