Смених предни тампони и започнаха да скърцат доста. Майстора ми каза че ще се оправят като я покарам-дрън дрън. Пак го притесних след доста километри да ми каже какво да ги правим. Заочна дълго обяснение че ако се смаже маслото ще разяде гумата и т.н. и проблема стои и досега. Някой имал ли е такъв проблем и как да го оправя.
Благодаря!
Въпрос за предни тампони на амортосьорите
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Смених с такива усилени на SACHS До момента не са мръднали. Различават се от стандартните по това, че горе не са гладко кръгли а имат допълнителна гума във вид на нешо като зъби. Мисля че са около 45 лева по спомен тампона дано не те подвеждам. Вземи си такива и върви да ти ги сменят в известен сервиз. Предполагам няма да имаш повече неприятности. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
wierdo написа:Смених с такива усилени на SACHS До момента не са мръднали. Различават се от стандартните по това, че горе не са гладко кръгли а имат допълнителна гума във вид на нешо като зъби. Мисля че са около 45 лева по спомен тампона дано не те подвеждам. Вземи си такива и върви да ти ги сменят в известен сервиз. Предполагам няма да имаш повече неприятности.
Колко кинтс даде?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”