Зимата идва ,а с нея и минусовите температури.. за хората които като мен пътуват на къси разтояния липстана тази функция е много кофти (трябва да мръзнеш много повече) та може ли да се направи на парното вътрешна циркулация на кола, която няма фабрично такава и ако може как става номера ? П.С. колата няма климатик, а и не искам...
П.С.2 Целта на заниманието е да се загрява въздуха в купето по бързо, като се върти само въздуха в купето, без да вкарва студен отВЪН
вътрешна циркулация??
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вътрешна циркулация??
Последна промяна от plamen032 на Чет 18 окт 2007 20:47, променено общо 2 пъти.
Клапата която отваря и затваря притока на външен въздух се управлява от вакуум, който се управлява от ток ( за разлика от колите които са без климатици, където тази клапа се управлява от жило). В момента циркулацията на въздуха се управлява само ако е включен климатика. За да се направи така, че да въздействаш на вкуума, ти трябва допълнително поставен бутон. Това обаче може да стане само при бутоните ( за климатика и циркулацията на въздуха), които са с "пъпка" ( изпъкналите ). Ако бутоните са от плоските, такава процедура не може да се направи. Разликата е заради устройството им.
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
та аз пак не разбрах... Аджеба може ли да се направи или не? колата ми е без климатик следователно клапата е с жило. Целта на заниманието е да се загрява въздуха в купето по бързо, като се върти само въздуха в купето, без да вкарва студен отВЪН
Последна промяна от plamen032 на Чет 18 окт 2007 20:45, променено общо 1 път.
plamen032 написа:та аз пак не разбрах... Аджеба може ли да се направи или не? колата ми е без климатик следователно клапата е с жило
Може.
На "0"-всичко е спряно. На позиция след "0", непосредствено преди "1" -тогава навлиза свободния приток на въздух от движението на автомобила. Следователно, ако врътката е на позиция "0" и пак влиза въздух, то някъде има объркани или разкачени жила.
plamen032 написа:темата се размъти моля или някои да я почисти малко или следващите мнения да са свързани с конкретния въпрос...
Научи се да задаваш въпроси, за да можем да ти дадем отговор с който можеш да се ползваш, а не да задаваш някакви си неясни въпроси, ние гадаем, отговаряме ти и ти след това правиш редакция на вече зададеният от теб въпрос и излиза така, че ти спамим темата.
(Първият ти пост е променен 2 пъти след като ние вече ти отговорихме. Предпоследния е променен-чрез допълване 1 път, пак след като си получил някакъв отговор-провери хролонолията на задаване на въпросите, отговарянето и твоята редакция).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”