Осветление на копчето за фаровете на голф 3
- MyTpaTa
- Автомобил:
- Двигател:
Осветление на копчето за фаровете на голф 3
Колеги ще ви бъда много благодарен ако ми кажете как се сменят крушките на копчето за фаровете.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Осветление на копчето за фаровете на голф 3
MyTpaTa написа:Колеги ще ви бъда много благодарен ако ми кажете как се сменят крушките на копчето за фаровете.
една крушка и 2 диода са....вероятно е изгоряла една странна крушка /9лв струва/. Сваляш го. Разглобяваш много внимателно. И вътре ще видиш крушката на дълга пластмасова основа е...скоро го правих ако имаш проблеми питай за конкретни неща...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
MyTpaTa написа:Значи не ми свети отгоре дето показва дали си на габарити или на фарове и се опитвах да го разглобя ма нещо беше много трудно и ме хвана страх да не го счупя нещо.
1 крушка със светловод разнася светлината до всички индикации. Фарове, габарити, осветление табло, халогени....тази крушка се сменя. Тя е на висока пластмасова основа. Самото реле се разглобява изключително лесно. Държи се на 6 щипки мисля....малки зъбчета които закотвят пластмасите една в друга. Аз по първобитен начин с няколко тънки отвертки ги разпусках последвателно...примерно забиваш 2 от едната страна и измъкваш малко след това от другата страна. Разглобиш ли това стигаш до платката и там ще видиш всичко...направи това и после ще ти обесня нататък...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”