голф 3 гасне

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
s_gigov
Автомобил:
Двигател:

голф 3 гасне

Мнениеот s_gigov » Сря 24 окт 2007 17:03

здравеите имам проблем с голф3, както си карам гасне и после не иска да запали.преди време един маистор ми каза да извадя буксата на делкото и да мушна едно кабелче в средното гнездо на буксата а другият краи да го допря на маса че да проверя бобината. Сега като огасне го правя това и щракат някви релета и после колата пали но незнам от какво го прави този проблем.Ако някои може да помогне ще съм му много благодарен.

s_gigov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s_gigov » Сря 24 окт 2007 17:47

някои писа че е датчик на хол но ништо не съм чувал за него та ако може някои да пише каде мога да прочета нешто за него.

maioneza
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maioneza » Сря 24 окт 2007 17:53

моя не палеше и се оказа,че е бубина и дистрибуторна капачка.но не ми е гаснел в движение

s_gigov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s_gigov » Сря 24 окт 2007 18:07

maioneza написа:моя не палеше и се оказа,че е бубина и дистрибуторна капачка.но не ми е гаснел в движение
сменениса и кабелите

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 24 окт 2007 19:50

на мен ми гаснеше в движение, точно както при тебе....оказа се точно датчик на хол. Ама си е шибана работа - ако не си го праил по добре дай на някой който разбира (поне на мен бая сложничко ми се видя докат ми го сменяха). Пробвай с работеща бобина на заем от някой....ако и тогава пак гасне - датчика е на 100%. А бобината се сменя за 2 мин, малко се драскаш ама нз....

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”