запитване за Голф 4 ТДИ. Заслужава ли си?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Сря 31 окт 2007 21:18

Kartala написа:
leonardo_vd написа:
Rabbit_TDI написа:
leonardo_vd написа:
DIABLO 666 написа:да кажа и аз щото съм изредил почти всичките номерации голфове без 1-ца и 5-ца но от 2-ката по здрава няма.за 4-ката е по слаба като окачване от 3-ката,че и 3-ката не е цвете за мирисане си е така но и 4-ката не е кой знае колко добра.вярно добре изглежда вън и вътре но иначе не е кой знае какво.някой ще тръгне да ме опровергава но 3-ката дето я имах я карах 2,5 години 4-ката я имам от 7 месеца и несъм очалован от нея а и 2-ките дето съм имал една бензинова и една дизел бяха чук.ако си взимаш 4-ка гледай да е или ТДИ поне 110 к.с или 1,8 Турбо щото 1,6 е мъргтвец.карам го и го виждам що за стока е.малко се прецаках с него но кво да се прави всеки се учи от грешките си.взимай една 4-ка турбо метай 18-ки джанти и си готов.

Е аз съм имал всички без 3-ка и мисля че е са добро--най-дървения голф.

Щом съветваш да взимат ТДИ110кс. какво му е по-мощното чак толкова от твоя. 10кс. ли??? Те отдавана са заминали на дизела :lol: , защото тди под 200 000км. не може да си намериш. А с тиа 18ки за къде си готов, за гумаджията ли? Изказвай се по-компетентно или не заблудавай хората.

Конете са 20/ама не са само те-цялата работа на мотора е друга заради турбо с променлива геометрия и широки дюзи :idea: /.Те конете така ако си бегаха в Г2 трябва да не е останало,а за Г1 да не говорим.Па дори и да бегат и на 90ката и на 110ката по равно ще избягат и пак 110ката е по-мощна.Май ти не си се качвал на ТДИ и се изразяваш некомпететнтно.

Качвал съм се на далеч по-добро от ТДИ. А ти не се обиждай за мнението ми за 3-ката, просто си е мое мнение, а за дизела мога да кажа че си заслужава само Помпа-дюза, останалото е на нивото на бензиновите, с разликата в икономичноста. Точно тази разлика ги прави по неоткриваеми втора ръка на МАЛКО километри. Ама явно ти не ми схвана мисълта.

и кое е по доброто от TDI-то би ли ме светнал,че аз незнам... и не си мисли че на твойта четворка и са там всичките коне :lol: :lol:

Ами кат се прибера в България ще ти дам да покараш и сам ще прецениш какво да си отговориш.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”