Лагер на съединител на GOLF III GTI
Лагер на съединител на GOLF III GTI
Здравейте. От 6 месеца съм собственик на GOLF III GTI 115 к.с. и след задължителното обслужване малко по малко започнаха да се появяват някои интересни шумове и проблеми. При натискане на педала на съединителя се чува тракане, което не изчезва при загряване на автомобила. Първа скорост започна да влиза все по-трудно. Казаха ми че съм за смяна на лагер на съединител, но предвид цената на тази операция и това че не съм запознат нито със сервизи, на които да се доверя, нито с тези автомобилни части бих искал да се консултирам с някой, който би могъл да ми препоръча нещо нормално на нормална цена като сервиз или майстор, както и ако има представа какво може да съм счупил, в което съм сигурен
. Другото което забелязвам е много високият разход на гориво. Градско 16, извънградско 10. Двигателят работи неравномерно на празен ход. Сменени са свещите и кабелите, компресията била в норма. Ще бъда благодарен на всеки, който може да помогне с някаква информация по тези въпроси и да ме консултира. Благодаря предварително на всички.

- iurimil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нямаш лагер
Нямаш лагер на съединителя-твоя е обратен с притискателна пластина.Провери нивото на маслото в скоростната кутия.Има клубни майстори и няма да сбъркаш ако се обърнеш към тях,а си и в София. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”