Питам за смяна на масло - с търсачката не стана!
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Питам за смяна на масло - с търсачката не стана!
Днес ще си купувам масло. Вече ми заключиха една тема, може и тази да ми я сцепят, но ще поема риска!
Та да питам освен Castrol Magnatec 10-40 има ли друг по-добър избор за моята кола?

- toncheff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сипвай Castrol-а и да не ти пука.
Принципно тук всички ще ти похвалят Motul, но при мен като беше на дневен ред маслото, не можах да си намеря Motul и си сложих Castrol и си е много добре. Преди карах с BP, което също ми харесваше, но си го хапваше по малко. Сега не го пипа...
Та, щом си готов да дадеш парички за скъпо масло(стига да е оригинално), няма какво да питаш.
Поздрави!
Принципно тук всички ще ти похвалят Motul, но при мен като беше на дневен ред маслото, не можах да си намеря Motul и си сложих Castrol и си е много добре. Преди карах с BP, което също ми харесваше, но си го хапваше по малко. Сега не го пипа...
Та, щом си готов да дадеш парички за скъпо масло(стига да е оригинално), няма какво да питаш.
Поздрави!
Аз ти препоръчвам Motul 4100 Turbolight SAE 10W40. За сега е истинско.Виж http://www.prospeed.bg/motul_products.p ... s=1752&p=2
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
избора на масло е много строго индивидуален.
всеки решава сам за себе си какво масло да сложи по много критерии: джоб, мотор, и какво ли още не.
няма начин тая тема да не се превърне в: аз слагам тва, аз -другото. сложи си онова-супер е. луд ли си тва е баси боклука...
демек-нищо което досега не е изписано 1000000000000пъти....
затва ти отгърмяват темите.
за маслата е писано много-даже имаше една статия която бях копнал отнякъде и в нея всичко подробно беше описано-коя цифра какво означава и абсолютно всичко.
смисъл от поредна тема-няма.
поразтърси по подробно, прочети, помисли, сравни цени и избери най доброто масло според тебе.
никой не може да ти помогне-твоите пари са тва.
заключвам без лоши чуства.
всеки решава сам за себе си какво масло да сложи по много критерии: джоб, мотор, и какво ли още не.
няма начин тая тема да не се превърне в: аз слагам тва, аз -другото. сложи си онова-супер е. луд ли си тва е баси боклука...
демек-нищо което досега не е изписано 1000000000000пъти....
затва ти отгърмяват темите.
за маслата е писано много-даже имаше една статия която бях копнал отнякъде и в нея всичко подробно беше описано-коя цифра какво означава и абсолютно всичко.
смисъл от поредна тема-няма.
поразтърси по подробно, прочети, помисли, сравни цени и избери най доброто масло според тебе.
никой не може да ти помогне-твоите пари са тва.
заключвам без лоши чуства.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”