"Ще купувам Голф 4 1.6 бензин - моля за помощ"
- venci_guitar
- Автомобил:
- Двигател:
"Ще купувам Голф 4 1.6 бензин - моля за помощ"
Здраейте! Насочил съм се към този модел ГОЛФ, но не знам точно какво да гледам като избирам. Някои може ли да помогне- къде са му слабите места. Благодаря
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
Малко странно може да ти прозвучи, но да провериш непременно ел.пакета, дали ти смъква напр. всички стъкла, защото аз правих тест-драйв, кефих се яко за пръв път на Голф 4-ка, стъклата не проверих и опаа-нов стъклоповдигач от Юнитрейд - 207 лв. Друго слабо нещо е дросел-клапата, но едва ли в момента на продажбата ще си проличи дали е проблемна. Като караш, виж дали скоростите ти "влизат" леко, защото съм чувал, че и скоростната кутия прави проблеми. Не се сещам друго сега, колегите да допълват....
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
При избора на Голф 4 има малко за гледане, тъй като е що годе нова кола. Стандартното... Огледай го внимателно за забележки по боята. Внимателно погледни в коша на двигателя. Ако е друг цвят или ръба на отсичане е крив, това значи че е пребоядисвана (което не е добре). Огледай ходовата част и компресията на двигателя. Огледай добре в купето. Не вярвай на километри. Ако е карана педалите ще са изтъркани и волана леко зачоплен (слаби места в VW).
Голф 4 е хубава кола!!! Ако имаш питания на ЛС...
Голф 4 е хубава кола!!! Ако имаш питания на ЛС...
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”