Здравейте колеги.
Имам Голф3 96г.
Значи проблема ми е следния.
Всеки божи път когато си отключвам колата с дистанционното на алармата,отзад в багажника при десния стоп има някаква машинка която брамчи ужасно горе-долу по половин минута на всяко отключване,при заключване не.Дайте съвет какво да правя,че много ме дразни.
МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
- Flylow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам същия проблем.Това,което бръмчи трябва да е помпата на централното.Но не мисля, че е до десния стоп.Махни кората на багажника.Отляво трябва да има зад една от ламаринките 1 помпа.Моята при притискане спира да "помпи",т.е. не е добре уплътнена.Пробвах с скоба да я пристегна,но явно при повече от необходимото има обратния ефект.Т.е. след отваряне не бръмчи, но малко след това колата сама се затваряше.Та го оставих засега така.
Чакам да си оправя гаража,че колата така и така влиза за "освежаване",да видя и това.Но моето не "бръмчи" толкова много.10 сек след отваряне спира.+/-.Вижте дали не се е разхлабило нещо.

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Вероятно помпата ви е свързана директно с алармата....при мен аз умишлено го направих така....вакуум контрол-платката често гори и вместо нея помпата се свързва директно с алармата(получава команди оттам)....алармата има малко по-дълъг период на пходаване на сигнал и затова чувате помпата да бръмчи по-дълго....няма страшно дори е по-здраво отколкото с платката(откак го направих така нямам проблеми с заключването и отключването)!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ifidik написа:гаранция е спукана тръбичка.докато бръмчи трябва да чуеш от къде свисти.една по една слушаи вратите (отворени)покрай пантите или ориентирай се коя се заключва по късно от другите.успех

Колегата е много прав

Само бих добавил,че можеш да направиш проверката и като отключваш вратите...коя по бавно се откл. или коя въобще не се..
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
VladislavS написа:ifidik написа:гаранция е спукана тръбичка.докато бръмчи трябва да чуеш от къде свисти.една по една слушаи вратите (отворени)покрай пантите или ориентирай се коя се заключва по късно от другите.успех
![]()
![]()
![]()
Колегата е много правнаписа го по-изчерпателно и от мен.
Само бих добавил,че можеш да направиш проверката и като отключваш вратите...коя по бавно се откл. или коя въобще не се..
Направи го!Макар,че и при най-малкия пробив вакуум детектора не би трябвало да позволява заключване на цялата кола,защото не получава адекватен вакуум сигнал...но може и това да е....не твърдя,че съм прав..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”