...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Пон 22 авг 2005 22:37

musura написа:Имах подобен проблем и след продухване и почистване на радиатора с пароструйка се оправи. Оказа се, че между ребрата е пълно с прах и боклуци и след почистването проблема беше решен.

Потребителски аватар
KRIS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KRIS » Вто 23 авг 2005 9:00

Хмм... и при мен така работеше до момента в който си смених радиатора и сега сичко е в норма. Явно от всичките бльоджи дето са сипвани в охладителната система се наслояват по радиатора... макар на етикетите да пише друго. Другия вариант е както казват колегите по горе - термостат. Успех! :wink:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 25 авг 2005 13:04

абе ВЕНR ама не...май на менте бях попаднал, блокира след има няма 2 месеца, ядосах се и в юнито-46 камъка сега е добре...просто инфо, иначе BEHR за датчици съм ползвал

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Чет 25 авг 2005 20:30

vw_golf_2_Memphis написа:...

Mного ми прилича на износен термостат .На стеблото по което се движи подвижната клапичка се е образувало ръбче вследствие на продължителна работа и клапичката се задържа.Това не се ремонтира /как да го разглобиш и да шлайфаш стъблото ?? и после да го сглобиш, че и да работи надеждно??
Извади го и огледай стъблото, ако има ръбче в кофата за боклука.
Ако въобще не си го сменял и над 4 години - директно към кофата щом прави проблеми.А ,ако е сменян и е от "акъна истинските " пак не се чуди.

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Чет 25 авг 2005 20:32

Наи лошото в такива случаи е , че няма кои точно да каже от какво грее голфетката и трябва да трьгнеш по пьтя на елиминациата.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 25 авг 2005 23:09

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Пет 26 авг 2005 8:05

kris11 написа:Mного ми прилича на износен термостат .На стеблото по което се движи подвижната клапичка се е образувало ръбче вследствие на продължителна работа и клапичката се задържа.Това не се ремонтира /как да го разглобиш и да шлайфаш стъблото ?? и после да го сглобиш, че и да работи надеждно??
Извади го и огледай стъблото, ако има ръбче в кофата за боклука.
Ако въобще не си го сменял и над 4 години - директно към кофата щом прави проблеми.А ,ако е сменян и е от "акъна истинските " пак не се чуди.
Само с колегата Крис11 се съгласявам!!! Само този колега дава логичен отговор.Ако е запушен радиатор как един път ще си е нормална температурата а друг път не.А що се отнася за разните цвики и зелеви води който иска да си отваря допълнително работа да слага. Незнам как 6те се отразят тези манджи на уплътненията. По-скоро биха позапушили допълнително!!!:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”