Попаднах на ФВ Бора 2.0 , 2002 година. Колата е внос от Италия. Няма никакви забележки по външния вид. Вътре в купето е изключително запазена. Ходовата част е изправна. Има една камара екстри, които даже не ги знам за какво служат. Цената на колата е изключително атрактивна. До тук всичко е идеално, но лошото е, че по сервизна книжка колата е на 394 000 км.
Сега се чудя дали да я купя. Предполагам, че ако я купя ще се наложи да и сменя сегментите. Само, че искам предварително да си калкулирам разходите по ремонта и да си правя мойта сметка. И въпроса опира до това какви сегменти да купя- Оригинални от Юнитрейд, "оригинални"(правени в някой турски гараж) или български от Разград. Какви сегменти ще ми препоръчате да ползвам?
Въпрос за сегменти
jagler написа:добре де ако мотора си е наред какъв е проблема...там поне е слагано хубаво масло...какво ще сменяш.
Защто това е много голям пробег за една кола. Ако позвам колата предимно в града не ме бърка, но аз годишно изминавам 40 000-50 000 км. и не искам изненади в моменти когато най-много ми трябва превоз.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
jagler написа:а ако нямаше сервизна книжка и ти бяха врътнали дигитала на 120х. щеше да си спокоен така ли?Аз моята я взех на 138х. преди 4г. и не бях сигурен дали е на толкова така че...провери си я на сервиз за компресия и т.н.
Компресията не е еталон със по гъсто масло дори и най сдухания матор ще извади компресия

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”