проблем с филтара на климатроника
- hdjfmr
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с филтара на климатроника
Възможно ли е филтъра на климатроника да е заминал и затова да неможе да се исушат стаклата.Благодаря ви
- ilkomuhata
- Автомобил:
- Двигател:
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
.
пробвай да го махнеш и дали ще имаш тоя проблем. аз моя бях убеден че не ми е затлачен, но в тия дъждове го махнах и определено по малко запотяване. незнам дали си вманячвам
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: проблем с филтара на климатроника
hdjfmr написа:Възможно ли е филтъра на климатроника да е заминал и затова да неможе да се исушат стаклата.Благодаря ви
Сменяй с нов 8-12лв .Почисти дренажните отвори в задната част на калниците, ако са затлачени водата не се оттича и през филтъра в купето или мокри филтъра и докато не изсъхне - запотяване. филтъра е сравнително ниско , ако са затлачени дренажите и се двигне нивото на водата.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с филтара на климатроника
kris11 написа:hdjfmr написа:Възможно ли е филтъра на климатроника да е заминал и затова да неможе да се исушат стаклата.Благодаря ви
Сменяй с нов 8-12лв .Почисти дренажните отвори в задната част на калниците, ако са затлачени водата не се оттича и през филтъра в купето или мокри филтъра и докато не изсъхне - запотяване. филтъра е сравнително ниско , ако са затлачени дренажите и се двигне нивото на водата.
Но при мене се оправи при смяната на филтъра само че на старата ми кола на Голфа нямам такъв проблем но мисля че ще има ефект успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”