Здравейте фенове.Реших да сменям консумативите,но имам няколко въпросчета.Ще се радвам,ако помагате с информация.Колата е тази от гаража.
1.При какъв пробег или време се сменя трансмисионното масло?
2.Какво количество спирачна течност,марка и цена?
3.Когато колата е с климатик-какво е неговото обслужване?Сменя ли се маслото на компресора и истина ли е,че е хубаво да се пуска по 20мин. месечно(през студените месеци)за да не се губи фреона.
Благодаря предварително.Информацията ще бъде полезна за всички.
Въпросче за смяна на консумативи
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Въпросче за смяна на консумативи
Последна промяна от Каспър на Нед 25 ное 2007 22:52, променено общо 1 път.
- Каспър
Теодор написа:Цялата информация я има в търсачкатаАко не знаеш как да я ползваш и за това има тема в Основен
Опитай не хапе
Ами мен ме ухапа като търсих и сигурно за това съм задал само тези въпроси.Освен разнородни мнения за филтрите и ремъка не намерих нищо конкретно.Но щом има цялата информация би ли ми посочил темите за климатика и дали наистина количеството на спирачната течност е 2литра както пише в Аутодатата.

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Еднозначно мнение много ясно че няма и няма да намериш
Тука всеки споделя от личен опит от какво е доволен и от какво не, всичко е от препоръчителен характер
Ако искаш конкретна марка иди във фирмен сервиз на VW и виж за какво става въпрос
Спирачната течност в системата е макс. 1л за климатика има писано със сигурност ако потърсиш, аз нямам и затова не искам да пиша наизуст 

- tear_drop_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте на всички
, и първо честит рожден ден на рожденниците днес, а второ искам да помоля за един съвет или по-скоро малка консултацйка: преди няколко дни си купих голф 3 - 96г., със спортно окачване, двигател на голф 4 1.6-бензин, 101 коня и всички екстри. Когато се прибрах бях доволен от покупката си, но след това помислих по-обстойно и разбрах че тази покупка колкото е добра, толкова и рискове носи. Та, въпроса ми е какви по-сериозни проблеми биха могли да се появят - или по- точно дали съм се е..нал заради напръв поглед добра оферта.
Предварително се извинявам, ако коментара ми не е в най-точната за това място. Ще съм много благодарен на полезни съвети от хора, които НЕ САМО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ И ЗНАЯТ, А НАИСТИНА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КАТО ТРЯБВА, защото в България такива за съжаление се намират ВСЕ ПО-РЯДКО!

- Каспър
tear_drop_ написа:Здравейте на всички, и първо честит рожден ден на рожденниците днес, а второ искам да помоля за един съвет или по-скоро малка консултацйка: преди няколко дни си купих голф 3 - 96г., със спортно окачване, двигател на голф 4 1.6-бензин, 101 коня и всички екстри. Когато се прибрах бях доволен от покупката си, но след това помислих по-обстойно и разбрах че тази покупка колкото е добра, толкова и рискове носи. Та, въпроса ми е какви по-сериозни проблеми биха могли да се появят - или по- точно дали съм се е..нал заради напръв поглед добра оферта.
Предварително се извинявам, ако коментара ми не е в най-точната за това място. Ще съм много благодарен на полезни съвети от хора, които НЕ САМО СИ МИСЛЯТ ЧЕ МОГАТ И ЗНАЯТ, А НАИСТИНА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КАТО ТРЯБВА, защото в България такива за съжаление се намират ВСЕ ПО-РЯДКО!
Колега честито за новия автомобил.За да ти се отговори на въпросите е добре да пуснеш отделна тема и да се конкретизираш.Иначе можеш да използваш търсачката.Напиши си кода на двигателя в гаража за да разбират другите за какъв двигател става дума.Единственият двигател,който се монтира на Голф 3 и Голф 4 е с код AKS.И да знаеш,че понятието "голф 3 с двигател на голф 4" е само търговски трик.Успех

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”