Каква скоростна кутия да сложа
- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква скоростна кутия да сложа
Значи колеги, започна да ми тече масло от семерингите на скоростната, закарах голфа в сервиз смениха ги, но днес ми звънят и ми казват пак тече, няма само със семеринги да минещ трябва да се отваря, може да са лагери, дори по лошо - диференциал!!! Сугурно това удоволствие е много пари аз не знам ( ако някой знае ориентировъчни цифри да каже).. Писах на колега от форума, продава ми неговата за 150лв., НО неговата е от голф 2 1800 РП моноинжекция, моята е голф 2 1800 ГУ карбуратор, та ще пасне ли на моя автомобил или да си правя моята за ... мноо пари предполагам.. абе искам и съвет как да постъпя??? Благодаря ви предварително 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ъп
Колеги, никой ли си няма понятие от скородтни кутии за Голфчета? Много съм на зор . . . 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Идеята ми не е да литне или да не върви просто си ми трябва в движение колата, много пътувам до работа в Сф.. сменям 3 транспорта.. клинча на хляб и майонеза 4 месеца, приятелката ми си идва от Германия след по малко от месец, исках да я заведа насам натам из Бг докато е тук..... буркани треа да се карат от село
.. трябва да ме придвижва колата .. а иначе без да се хваля тея 90 коня под капака държат 210 км/ч на магистралата и дърпат Вектри 115 к.с. като топъл хляб (защото нямам кит по колата ахахх) ... от 6 години карам Голф 2, този от три и за половин година вече ме вкара в разход.. но ми харесва .. мисля да съм верен на марката 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Как решиха че е диференциал или лагери ако е нещо от тези ще го разбереш и сам повярвай!!!!! Сменяй сервиза и семерингите и си свиркай!!!! Ако ти е прецекан диференциал и лагери знаеш ли как вие колата???? Малиииии. Има ли такива симптоми чува ли се нещо такова??? Зависи какви семеринги са сложили аз съм сменял и ими ментаци които без да се върти полуоската си текат хубавите от около12 лв. за брой на елринг са перфект!!!
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
марката е нашата колега- за гу-то мое да поспориме ама не ми се спами - 210 е по часовника - погледни колко е на матора макс скорост у допера и после спама на лс да мине................ казах ти - няма се разбега - карай си из бг и що не ти докара мадамата една бегачка от Германия - гу-е компромис ама кр е бегачка в сравнение с него! поздрави и успех с скоростите! 

- 1800_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Ами в интерес на истината като подам газ на коя да е предавка вие гадно ..... значи ясна работата, кочината е голяма 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”