проблем с Г2
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с Г2
значи проблема е следния става въпрос за колата от гаража закупих я преди около 2 месеца от месец насам имам проблем с работата и на място в смисал когато е изключена от скорост и работи сама докато е студено първите 5 мин когато я запаля сякаш е на 2 или 3 цилиндара после е малко по добре но пак не работи както трябва мисля таблото леко тресе и от време на време губи обороти няма значение топла или студена при съвсем малко подаване на газ работи нормално преди два дни гаснеше сама но сега го няма тоя проблем възможно ли е колата просто да е скопена да не харчи да ми прави този проблем или е от някакво друго естество ще сам много благодарен ако някои ми помогне
Последна промяна от Golf`mafia на Нед 02 дек 2007 23:21, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:42, променено общо 1 път.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
Не си писал на бензин ли е или на газ.Ако е на бензин може да е от автоматичния смукач,запушен жигльор за празен ход,лош бензин,бензинов филтър,скъсан тампон на карбуратора,нарушен вакуум и др.Ако е на газ- мембрани на изпарителя или неправилна настройка на сместа.Също провери и запалителната система-кабели,свещи,делко.
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”