Въпрос за джетата
Въпрос за джетата
Тази събота и неделя с баща ми нещо пипахме по колата и какво направихме.Като колата не е на контакт по принцип чистачките и вентилатора на парното в купето неработеха,а сега работят.Не е кой знае какво но се забравят.Някой да каже къде какво сме направили и да ли при другите голфове е така 

martineli написа:хахахаха направо ми образува смех.как така вие сте пипали а сега ние да ти казваме кво сте направили![]()
![]()
![]()
А лично на моя голф2 не е така.
спомни си точно кво сте праили и кажи
Пич слагах странични мигачи ако толкова те интересува,а ако знаех какво сме направили нямаше да пускам тема.Кажи какво точно не е така на твоя голф
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
пич на моя голф чистачките и вентилатора на прното не работят без контакт знам че на вектрите е така ама тва е джета.(ако се нервиш нещо на туи дет съм го писал просто се изразявай по ясно и конкретно щот аз разбрах че сте пипали нещо по инсталацията и не занеш ко е. ама се пак NO HRAD FEELINGS).на един познат беше станало така ама тои пипал нещо в контактния ключ по известен като БОШ
martineli написа:пич на моя голф чистачките и вентилатора на прното не работят без контакт знам че на вектрите е така ама тва е джета.(ако се нервиш нещо на туи дет съм го писал просто се изразявай по ясно и конкретно щот аз разбрах че сте пипали нещо по инсталацията и не занеш ко е. ама се пак NO HRAD FEELINGS).на един познат беше станало така ама тои пипал нещо в контактния ключ по известен като БОШ
Споко бе не се нерва

Сега другият въпрос е как да го Управяна моя голф чистачките и вентилатора на парното не работят без контакт

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”