Не върви кошницата!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
wachman
Автомобил:
Двигател:

Не върви кошницата!

Мнениеот wachman » Сря 05 дек 2007 10:58

Hello на всички маняци!
Имам Golf III 1.6 Mi ABU 94г. от 2 месеца, но нещо много куц ми се струва. Все едно половината коне са отишли на почивка :vacation . Снощи ходих до Шумен и между Shell и 5-ти КМ на Шумен едвам пъпля по баира на 3-та със 60Км/h. Нормално ли е това или да търся проблем някъде. Сменил съм всичко. Карам я на бензин. Нямам газово. Според мен трябва повече да върви. Иначе на ниските предавки, 1-ва и 2-ра, си дърпа добре. На 3-та се държи доло горе нормално, но на 4-та и 5-та няма много мощност. Като настъпвам педала по малко и почва да забива муцуната. Не го настъпвам до доло. Дави се!
Pls кажете нормално ли е това?
Със здраве!

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Сря 05 дек 2007 11:10

Горивен филтър смени ли ?

Потребителски аватар
wachman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wachman » Сря 05 дек 2007 11:13

Не съм го сменял, но си мисля че след като се дави като дам газ няма проблеми с горивния филтър. :stll think:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Не върви кошницата!

Мнениеот joker » Сря 05 дек 2007 11:13

wachman написа:Hello на всички маняци!
Имам Golf III 1.6 Mi ABU 94г. от 2 месеца, но нещо много куц ми се струва. Все едно половината коне са отишли на почивка :vacation . Снощи ходих до Шумен и между Shell и 5-ти КМ на Шумен едвам пъпля по баира на 3-та със 60Км/h. Нормално ли е това или да търся проблем някъде. Сменил съм всичко. Карам я на бензин. Нямам газово. Според мен трябва повече да върви. Иначе на ниските предавки, 1-ва и 2-ра, си дърпа добре. На 3-та се държи доло горе нормално, но на 4-та и 5-та няма много мощност. Като настъпвам педала по малко и почва да забива муцуната. Не го настъпвам до доло. Дави се!
Pls кажете нормално ли е това?
Със здраве!

Оооооо ти си точно в периода на мъките(когато се откриват всички кусури)....ако имаш път към Варна запиши си час при Вальо и Ицо(0886435910) за Елкон с декодер,по искай и да ти измерят компресията.....мисля,че всичко ще се изясни....

Потребителски аватар
wachman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wachman » Сря 05 дек 2007 11:16

А в Русе мога ли да си запиша такъв час за "доктор", че до варна ми се очератава ходене след нова година!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”