Студеното време и изпаренията.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Студеното време и изпаренията.
Просто ми е интересно защо когато е студено някой коли пушат супер много а други не или поне не толкова.то не пушек ами нещо като пара?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много вероятно ти прави впечатление защото една кола на газ и същатата кола на бензин пушат по коренно различен начин ... Мисля че това е отговора колите които карат на пропан бутан пушат повече от бензиновите автомобили ... аз това си го обяснявам с по-високата температура на горене на газ-та (н е съм 100% сигурен) 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От лични наблюдения
На БЕНЗИН 95 от ЕКО с добавка - пу6и та не ми се говори
С V_POWER от Шел не Пуши
ОК ама с този бензин от еко колата се чувства прекрасно и за 60к.с които има се движи много добре, а бензина от Шел майко мила-не върви, прекъсва даже и гасна на кръстовища, а разхода е еднакъв.
Нека си пуши то е вода това и да върви отколкото да карам все едно съм с ремарке.
На БЕНЗИН 95 от ЕКО с добавка - пу6и та не ми се говори
С V_POWER от Шел не Пуши
ОК ама с този бензин от еко колата се чувства прекрасно и за 60к.с които има се движи много добре, а бензина от Шел майко мила-не върви, прекъсва даже и гасна на кръстовища, а разхода е еднакъв.
Нека си пуши то е вода това и да върви отколкото да карам все едно съм с ремарке.